Vær klar til den første date

Det er altid lidt nervepirrende at gå på første date med en person, og man vil gerne gøre et godt indtryk. Derfor har vi samlet nogle gode tips til, hvordan du får dagen eller aftenen til at gå så glat som muligt ogg forhåbentligt gør et god indtryk på din date.

Sørg for at have styr på dit udseende

Selvom du selvfølgelig skal være dig selv, må du stadig gerne vise, at du har brug lidt tid og kræfter på at se ordentlig ud til din date. Dette sender nemlig ikke kun et signal, om hvordan du er som person, men også om, hvordan du tager din date seriøst, og genre vil bruge tid på at gøre det til en god oplevelse for jer begge.

Giv dig selv noget tid til at gå igennem dit tøj og finde noget, der er passende til jeres date. Det er ikke godt at være overdressed, men du skal dog også være opmærksom på det modsatte. At sætte et pænt outfit sammen er nemlig også med til at signalere, hvor meget du sætter pris på den tid, du har sammen med din date. Sørg desuden for, at der er styr på håret, og brug eventuelt noget hårvoks, så det hele sidder som det skal.

Forbered samtaleemner

Uden at det skal komme til at lyde som noget, du har øvet dig på hjemmefra, er det en god idé at have gjort dig nogle tanker om, hvad I kan snakke om. Dette kan være til stor nytte, hvis det opstår nogle akavede pauser i jeres samtale. Alt efter, hvor godt du allerede kender din date, kan du prøve at spørge ind til nogle af de ting, du ved, de laver til daglige eller har interesser i. Ellers er det godt at have nogle mere generelle emner, der hverken er for tunge, men heller ikke er for ligegyldige. Det kan hjælpe daten med at køre mere glat, hvilket ellers godt kan være en udfordring, hvis I begge er lidt nervøse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *