Få efterisoleret boligen og spar penge på varmeregningen

Vil du have en grønnere bolig og samtidigt spare penge på varmeregningen? Her kan du læse mere om, hvilke effektive fordele det kan have, at efterisolere din bolig.

En grønnere bolig

En grøn bolig er en bolig der bruger minimalt med energi og som kan holde godt på varmen. Vores energiforbrug har nemlig stor negativ effekt på klimaet, og det er dette vi i stor grad skal begrænse, hvis vi vil have en grønnere bolig.

Der findes flere måder at ændre den måde du opvarmer huset på, for eksempel ved at varme op ved hjælp af biograf eller varmepumpe, men det hjælper meget lidt, hvis dit hus ikke er isoleret godt nok til at holde på varmen. Der skal faktisk meget lidt til, før varmen siver ud.

De fleste huse der er lidt ældre, kan godt trænge til at blive efterisoleret. det vil sige, at man går ind og isolerer for eksempel loft og det der kalder hulmuren, rummet mellem indermur og ydermur, for at isolere varme – men også for støj. Du oplever generelt meget mindre støj udefra, hvis isoleringen er i orden. Læs mere om efterisolering.

Lavere varmeregning

Det der er helt sikkert er, at efterisolering bidrager til en meget lavere varmeregning. I tillæg er det faktisk en god investering i din bolig, fordi den bliver mere værd når den er isoleret godt. Det er positivt, at man kan vise til gode varmeregnskaber, både for miljøet og for din pengepung.

At efterisolere huset er en god investering, både i klodens fremtid, i din klimasamvittighed og for dit varmeregnskab. Man kan spare mange penge på, ikke at bruge unødvendigt meget energi. I tillæg kan god isolering beskytte mod fugt, råd og skimmelsvamp. Der er med andre ord mange fordele ved, at få efterisoleret sin bolig. Få et professionelt tilbud på efterisolering i dag, så du kan komme i gang med at nyde de mange fordele.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *