Find de perfekte køkkenlamper

Køkkenet fungerer ofte som et arbejdsområde. Her skal man naturligvis kunne se hvad man laver og derfor er køkkenbelysning utroligt vigtigt. Herunder kan du blive klogere på, hvad du skal være opmærksom på, inden du vælger belysning til dit køkken.  

Loftlamper til køkkenet

Når det kommer til valg af loftbelysning i køkkenet, er det alfa-omega, at lamperne kan give et godt arbejdslys, så du kan udføre opgaverne i køkkenet uden at skulle knibe øjnene sammen. En løsning mange vælger er at have et par små glaspendler hængende på række. Et tip inden du vælger en glaspendel til dit køkken, er at sikre dig, at den er åben i bunden. Er den åben i bunden kan du, med den rette pære, få fokuseret lys ned på bordet, og dermed også ned mod dit arbejdsområde. Lampens glas vil samtidig sørge for, at du får spredt lyset pænt ud i resten af køkkenet. Hvis du vælger et sæt loftlamper som har en glat overflade er du gør du det lettere for dig selv at vedligeholde lamperne, da de vil være lettere at tørre af end f.eks. loftlamper med riller.

Et alternativt valg frem for spotbelysning

Køkkenlamper kan være alt fra spots, til loftlamper til pendler (hængelamper) eller måske endnu væglamper. Men vidste du at LED strips også er en smart tilgang til køkkenbelysning, som vi ser mere og mere? LED strips kan du klistre ned under køkkenskabet, så de har samme effekt som spots. Fordelen er bare, at du er fri for at udføre ligeså meget monteringsarbejde (eller fri for at betale en elektriker for det). LED strips kan også benyttes i skuffer og skabe i køkkenet, hvilket kan være en lækker detalje at der er lys op, så du kan se hvad du rækker hånden ned efter. LED strips kan ofte købes i enten to, tre eller fem meter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *