2 gode midler til at holde din depression nede

Der er rekordmange mennesker i dagens danmark der kæmper med depression. Hvorfor vides ikke, men den mest populære teori er at den moderne verdens stress og jag sammenkoblet med de sociale mediers evne til at få os alle til at føle os mindre værd, er blandt hovedfaktorerne. Hvad det kommer af er i og for sig ligegyldigt for dig der døjer med depression, du ved bare du ikke har det godt, og du vil for alt i verden gerne have det bedre. Der er mange midler der kan hjælpe på din depression, både medicin der kræver recept eller natur præparater som for eksempel CBD olie, og der kommer hele tiden nye på markedet, på godt og ondt. Et stort udvalg er rart, men for mange muligheder kan også gøre det sværere at finde det rette for dig. Herunder finder du 3 gode midler der stensikkert kan hjælpe dig på den ene eller anden måde med at holde din depression nede. 

OBS: Husk at ingen piller eller olier kan udløse mirakler, for at komme over din depression er det vigtigt du får noget terapi af den ene eller anden art. Snak med din læge om hvad der er bedst for dig, og brug så disse midler som supplement til at hjælpe dig på vej mod et bedre psykisk helbred.

1. CBD olie

CBD olie er skudt frem med lynets hast de sidste par år, og det er et mere og mere almindeligt præparat som folk bruger mod alverdens lidelser, inklusiv angst og depression. CBD olie kommer af cannabis og er et naturpræparat, og du behøver derfor ikke recept fra lægen for at anvende dette middel mod din depression. CBD olie er anti psykedelisk, hvilket betyder at du ikke får virkningen fra cannabis som hvis du for eksempel ryger det. Du får altså ikke den psykedeliske sinds uvidende oplevelse, men du får til gengæld lov at nyde alle de positive aspekter af cannabis, mens du er helt ved dig selv. CBD olie er blandt de mest effektive naturpræparater mod angst og depression og en lang række andre lidelser, og det er derfor et godt valg til dig der gerne vil forsøge at gå naturens vej før du lægger dit velvære i medicinalindustriens hænder. 

 

2. Antidepressiv medicin

Har du prøvet alt der findes af naturlig medicin og kan du stadig ikke komme ud af sengen om morgenen eller ud af døren for at handle, så er det nok på tide at du får snakket med din læge om at komme på antidepressiv medicin. Det tager 14-30 dage før det rigtig har effekt, men du vil så også komme til at mærke at dit liv ændrer sig utroligt, og det vil hjælpe dig til at finde overskud til at gøre alle de gode ting for dig selv, der kan hjælpe dig til at få det bedre, som fx lange gåture eller diverse former for terapi. Det er dog vigtigt at du er obs på bivirkningerne, det er ikke særlig nyttigt for en depression pludselig at tage 30 kg på. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *