3 gode midler til at holde din acne nede

Hvem hader ikke acne? Der er ikke noget værre for dit selvværd end at skulle bokse med bumser i ansigtet dag ud og dag ind. Man bliver nærmest bange for at kigge sig selv i spejlet, man har måske ikke lyst til at engagere sig socialt eller i det hele taget gå udenfor en dør, og man vil allerhelst bare gerne finde en måde at komme af med det på. Men vidste du at det ikke kun er teenagere der døjer med acne? Der er masser af mennesker der har acne problemer langt ind i deres voksenliv, eller som oplever at få acne når de er nået godt op i årene, og det forsvinder sjældent bare af sig selv. Heldigvis er der en bred vifte af midler mod acne der både hjælper med at holde det nede, men også med at få det til at forsvinde helt med tiden, og der er ikke mere enhver der bokser med acne kunne ønske sig. Herunder finder du derfor 3 gode midler til at holde din acne nede. 

OBS: Når du bruger medicinal præparater, hvad enten de er natur fremstillede eller kemiske midler, så vær altid opmærksom på hvilke bivirkninger der kan følge med. Det er ikke til meget nytte at være fri for acne hvis du begynder at slå ud med svamp i ansigtet for eksempel. 

1. CBD creme

Antallet af cannabis udvundne præparater, der er skudt frem i nyere tid, bliver til stadighed højere. Der bliver mere og mere forskning der peger på hvor mange gode medicinale fordele der er ved cannabis, og derfor bliver der også flere og flere midler på markedet. CBD olie er en af de nyere skud på stammen, og laves ved blandt at fjerne det psykedeliske middel THC fra cannabis, så det kun er de hele egenskaber der er tilbage i produktet. Fra CBD olie kommer så CBD creme, som har vist sig at være et mirakelmiddel mod acne og andre hudlidelser. Det fås i håndkøb, og hvis du ikke bryder dig om effekten der fås af for eksempel at ryge cannabis, så kan du roligt anvende CBD olie og CBD creme, da det ikke har nogen sinds ændrende effekt. Smør dig alt det du vil, og se acnen forsvinde.

2. Basiron

Et af de mest kendte medicinske præparater mod acne er Basiron, og du har garanteret set en reklame for det hvis du læser dette, og måske også allerede prøvet det. Basiron har et ry for at være særlig effektivt mod acne over andre håndkøbspræparater. Basiron påsmøres de udsatte områder et par gange om ugen, og stille og roligt skulle din acne gerne forsvinde. 

3. Recept medicin

Har du ingen virkning af CBD creme eller andet håndkøbsmedicin, så er det måske ved at være tid til at tage et smut til lægen. Der er en lang række receptpligtige behandlingsmuligheder, og hvis dit problem er stort nok burde det ikke være svært at få din læge til at udskrive noget creme til dig der kan hjælpe på din acne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *