Stop med at købe: Dyrk dine egne meloner i drivhus med en kapilærkasse

Hvem elsker ikke en stor og saftig melon? Der er tusindvis af forskellige varianter. Den klassiske vandmelon, der er fyldt med dejlig, rødt frugtkød. Der er også honningmelonen, som er et hit i Danmark med sin lidt sødere aroma. Og så netmelonen, du også kan finde i de fleste danske supermarkeder.

Meloner er bare dyre at gå at købe – så hvorfor ikke dyrke dem selv? Der er ikke mange, der ved, at det faktisk er muligt at dyrke meloner i drivhus. Meloner er slet ikke så eksotiske, at de ikke kan dyrkes her. Det kræver dog en kapilærkasse til melon.

Et hyggeligt projekt for hele familien

Ikke nok med, at der er penge at spare ved at dyrke sine egne meloner, er det også et hyggeligt projekt. Lad endelig børn og børnebørn være inde over processen. De elsker at se frøene blive til skud og til sidst spiselige meloner, de kan plukke og skære ud.

Det kræver bare et godt drivhus og en kapilærkasse – og så er du i gang! Melonerne skal bare plantes i kapilærkassen. Kapilærkassen skal fyldes med vand. Den sørger for, at dine meloner får nok væske i løbet af dagen.
Hvis i lykkes med projektet kan I kaste jer over kirsebærlaurbær Otto Luyken.

Med en kapilærklasse sparer du en masse tid

Potterne, der står ovenpå kassen, stikker ned i vandet i kapilærkassen. Det er en super smart opfindelse, der også sikrer dig imod at gå frem og tilbage og vande flere gange om dagen.

På den måde får du mere tid til at lave, hvad du har lyst til, uden du skal gå på kompromis med dit drivhus. Du kan altså slappe af, mens du gror de mest fantastiske meloner.

Det har aldrig været lettere eller lækrere at have et drivhus!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *