Sådan kommer du godt igennem Tinder med sjove scorereplikker

Kender du det, hvor noget bliver så åndsvagt, at det faktisk bliver lidt sødt igen? Sådan er det faktisk lidt med scorereplikker. Det opfattes efterhånden automatisk som en joke, hvis der er nogle, der svinger en scorereplik efter en. Ikke desto mindre så kan det sagtens være, at det stadig betyder, at man er interesseret. Det er noget, du kan benytte dig af på Tinder.

Humor er vigtigt

Hvis der er et punkt, hvor Tinder er begrænset, så er det helt klart, når det kommer til hvor overfladisk en app, det faktisk er. Det er rigtig mange, der vælger deres dates udelukkende ud fra udseende, og der er også mange, der faktisk ikke er interesserede i at have en lang samtale over telefonen. Det kan også være svært at finde ud af, hvordan man kan bryde isen i den første samtale. Det er her, du kan bruge humor. Hvis du åbner samtalen med humor, så byder du allerede på meget mere, end dine billeder kan. De fleste værdsætter også humor rigtig meget. Det er selvfølgelig klart, at du kommer til at skrive til nogle, der ikke synes, at du er sjov. Men du kommer helt sikkert også til at skrive til nogle, der synes, at det er en rigtig charmerende måde at starte en samtale på.

Hvilke scorereplikker bør jeg bruge?

Men hvilke Tinder scorereplikker er så fordelagtige at bruge? Der er jo nogle scorereplikker, som alle efterhånden kender. Et eksempel herpå er f.eks. ”Gjorde det ondt?” og hun svarer: ”Om hvad gjorde ondt?” Hvortil svaret er ”Da du faldt ned fra himmelen”. Det kan godt være, at man skal styre udenom replikker som disse, der er blevet brugt gang på gang. Der er dog derimod mange, der synes at ”banke, banke på”-vitserne er meget sjove. Det er heldigvis nemt at finde rigtig mange eksempler på gode udgaver af disse.

Bider hun ikke på krogen?

Når du oplever, at der er nogle, der ikke bider på krogen, så er det vigtigt, at du ikke bliver ked af det. Det hele går så hurtigt på Tinder, og der er også mange, der har app’en, men uden at bruge den. Det behøves overhovedet ikke at være noget personligt, hvis der er nogle, der vælger dig fra. Det er bare med at komme op på hesten igen. Når det handler om Tinder, så er det hurtigt at sige, at ”der er mange fisk i havet”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *