Stop med at dumpe dine eksaminer – få nemt gode karakterer

Er du træt af at skulle dumpe til dine eksaminer, og vil du meget gerne have gode karakterer i skolen, har vi her samlet et par tips til, hvad du kan gøre for at øge dine chancer for bedre karakterer.

 

Det behøver ikke at være svært at forbedre sine karakterer i skolen. Langt hen af vejen handler det bare om, hvor meget alvor du lægger i skolearbejdet, og hvor seriøst du tager din undervisning.

 

Find en procent lommeregner til matematiktimerne her, hvis du har brug for det.

Spørg når du er i tvivl

Først og fremmest kan det være en rigtig god idé at gøre det til en vane at række hånden op og spørge, hvis der er noget, du er i tvivl om. Der er alt for mange studerende, der er bange for at sige noget i timerne eller at stille spørgsmål, og det gavner dem bestemt ikke på den lange bane, når det kommer til gode afleveringer og karakterer.

 

Dine lærere vil meget gerne hjælpe dig, men det er svært for dem at vide, at du har brug for hjælp, hvis du aldrig rækker hånden op eller stiller spørgsmål.

Brug dine studiekammerater

Dernæst kan det være en god idé at bruge dine studiekammerater så meget som muligt. Der er helt sikker nogle af dine klassekammerater, der er klogere på nogle områder, end du er. Derfor kan det være smart at spørge dem om hjælp eller råd, hvis der er noget, du ikke er så god til, men som de har helt styr på.

 

Du skal naturligvis ikke få dem til at skrive din opgave for dig, og det gider de i øvrigt nok heller ikke, men de kan måske forklare tingene på en lidt anden måde, end dine lærere kan, og det kan tit være hjælpsomt.

Tag skolen seriøst

Sidst, men ikke mindst, kan det være en rigtig god idé at begynde at tage skolen seriøst. Lægger du ikke meget energi i dine timer eller dit hjemmearbejde, er det klart, at du også får svært ved at klare det godt til eksamen.

 

Så begynd at lave dine lektier, brug tid på din skole og lad være med at sløse med det. På den måde øger du i hvert fald dine chancer for at få meget bedre karakterer, end hvad du måske har været vant til at få i skolen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *