Hvordan kan man sende penge til udlandet på en billig måde?

I dag foregår størstedelen af online handel med betalingskort, men det er desværre ikke alle hjemmesider, der tager imod kort – og måske har man også fundet noget brugt på nettet, hvor man af gode grunde ikke kan betale med kort. Kigger på for eksempel på siger som eBay Tyskland, så kan du komme ud for, at du kun kan betale med bankoverførsel i Euro. Dette kan være en dyr fornøjelse, hvis du ikke følger de tips vi kommer med i denne artikel.

Dette tager de danske banker

De danske banker er kendt for at have meget høje gebyrer til udlandet, og det er ikke unormalt at det koster 20 til 40 kroner per overførsel med SEPA, det vil sige til et land med Euro som valuta. Skal det være SWIFT, kan det hurtigt blive dyrere. Derudover skal du huske, at bankerne også tjener penge på at veksle dine kroner til Euro. Her tager de nok også et par procent, men det kan du undersøge ved at søge på valutamarginaler.

Dette tager udenlandske banker

Udenlandske banker tager langt mindre for de samme slags overførsler, og det er over 10 gange billigere at anvende udenlandske banker til dette formål. Der findes også specialiserede tjenester, hvor du også kan få meget lave gebyrer. Overfør derfor penge til udlandet uden at skulle tænke på de høje gebyrer. De udenlandske banker og tjenester tager imod danske kunder, så du kan uden problemer oprette en konto hos dem ved at klikke her.

Mange kender Western Union, men det er ikke en billig måde at sende penge til udlandet på. Der skal man ud i noget som TransferWise (nu kendt som Wise) eller Revolut, hvor du meget nemt kan oprette en gratis bankkonto og overføre penge derfra. Prøv at læse deres anmeldelser – folk er meget tilfredse, og det er vi egentlig også!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *