Guide: Sådan beskytter du dine bitcoins

Det er aldrig en god nyhed, når man mister sine bitcoins til et hackerangreb eller lignende. Bitcoins er efterhånden mange penge værd, og det kan virkelig også mærkes på indbakken, fordi spammere hele tiden sender mails ud for at stjæle folks bitcoins. Heldigvis er der noget, du kan gøre ved det. Du kan ikke rigtigt stoppe beskederne fra at ryge ind i din indbakke, men du kan virkelig forbedre dine bitcoins sikkerhed meget, hvis du følger denne guide.

Køb en hardware wallet

Bruger du på nuværende tidspunkt en software wallet (app eller program på computeren) til at holde på dine bitcoins, så er denne artikel særlig relevant for dig, fordi der er sikkerheden desværre ikke den bedste. Har du ikke mange penge i bitcoin, så er det måske fint nok, men hvis der er tale om større beløb, så bør du virkelig anskaffe dig en hardware wallet.

Ved du ikke, hvad en hardware wallet er, så kan vi fortælle dig, at det er en ting, der ligner en USB-nøgle. Denne sætter man ind i computeren eller tilslutter til telefonen, og så kan man “underskrive” transaktioner, og nærmest ingen virus kan gøre, at din computer sender penge til en hacker. Du skal nemlig manuelt ind på enheden og trykke på en knap, hvor du godkender transaktionen. Man skal altså have fysisk adgang til en hardware wallet, før man kan bruge den.

Ledger Nano S

Den mest populære hardware wallet er en Ledger Nano S, og det har den været i et stykke tid. Klik her for at købe en Ledger Nano S i Danmark med billig fragt og ingen told. Denne hardware wallet er meget populær, fordi den er nem at sætte op, den virker med mange kryptovalutaer, og så er den heller ikke særlig dyr. Det er en billig løsning, og du får rigtig meget sikkerhed for pengene, hvis man kan sige det sådan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *