3 ingredienser til den perfekte fest!

Den perfekte fest er festen, som ingen vil gå glip a! Men hvordan arrangerer man den lige? I dette indlæg hjælper vi dog med at få styr på de ting, der skal være, for at festen bliver ganske uforglemmelig!

Læs med her og find ud af, hvad du skal huske til dit næste store arrangement – hvad end det er bryllup, fødselsdag eller andet!

Live musik – en verden til forskel!

Skal festen op i det allerhøjeste gear, skal der være live musik! OM det er et band elelr en soloartist gør ikke nødvendigvis den største forskel. Derfor kan du afpasse dit valg i forhold til, om du har et specielt tema kørende eller om du primært har gæster i en særlig aldersgruppe.

Under alle omstændigheder er live musik med til at skabe en særlig nerve og stemning, der er uforglemmelig. Live musik er med til at skabe et unikt fællesskab om at dele en særlig oplevelse. På den måde er alle til stede i det samme øjeblik og under musikerens magiske hånd. Det kan skabe nogle eventyrlige minder, fordi det er noget helt specielt.

Men er det ikke svært at få en god kunstner eller et godt live band til at komme forbi festen? Nej egentligt ikke! Book musik her – men husk at være ude i god tid, hvis du skal have fat i et mere kendt navn.

Ad libitum!

”Maks 3 drinks per person”. Sjældent har nogle ord været mere dræbende for et event! For udover at signalere nærighed, er det også med til at sætte fokus på, at man selv skal punge op efter relativt få genstande. Derfor skal festen naturligvis intet mangle af hverken mad eller drikke!

Og det behøver ikke være super dyrt. Ingen forventer de dyreste drikkevarer, hvorfor du kan aftale med restaurationen, at de holder sig til en bestemt pris – eller selv køre over grænsen, hvis du skal holde festen i private rammer.

Maden kan også planlægges, så den ikke behøver at være alt dyr, men stadig er utroligt velsmagende. Tænk i catering og på buffet, så gæsterne selv kan styre deres behov – og du sparer penge på tjenere.

Få de rigtige mennesker med – inviter tidligt!

Du ved det sikkert nok. Det er som regel de samme mennesker, der har en magisk evne til at peppe festen op. De mennesker skal naturligvis med, så også din fest bliver… ja, festlig!

Sørg derfor for at få inviteret i god tid, så du få samlet et selskab, der kan skyde champagnepropperne helt op under taget!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *