Sådan sikrer du, at den gravide ikke opdager et babyshower

Sådan sikrer du, at du den gravide ikke opdager et babyshower

Et babyshower skal gerne være en overraskelse for kvinden der skal være mor, og derfor bliver man nødt til at stable nogle regler på benene, inden man begynder at invitere folk. Det gør man, for at man er sikker på, at det forbliver en overraskelse, og en person ikke kommer til at røbe, at der skal være babyshower for den gravide. I dette indlæg kommer vi ind på, hvordan man kan skjule det for den kommende mor.

Tænk over hvem du inviterer

Det første man bør gøre, er at tænke over hvem man inviterer. Det bør man, fordi det ikke er alle der er lige gode til at holde tæt. Når man har med dem, som ikke er så gode til at holde tæt at gøre, så er det oftest bedst at vente med at invitere dem som nogle af de sidste, når begivenheden nærmer sig.

Man kan eventuelt også invitere dem på en måde, så de ikke ved hvad der kommer til at ske, men så de har sat datoen i kalenderen, og derfor er forberedte på, at de skal holde en dag fri.

Når man inviterer folk, så er det en god idé at lave nogle flotte babyshower kort, som man kan bruge som invitation. På den måde kan man gøre noget specielt ud af det, uden det behøver at koste mange penge.

Informer om, at det skal være hemmeligt

Det er vigtigt, at når du inviterer folk, så oplyser du dem lige om, at det skal være en hemmelig begivenhed. Hvis man ikke oplyser om dette, så kan man risikere, at de inviterede spørger den kommende mor, om hun glæder sig til den pågældende dag, og det vil ikke være for heldigt.

En god måde at informere om det på, er ved at tilføje det til det kort man sender ud til gæsterne man ønsker at se til eventet. Det kan være som en lille note i bunden af kortet, eller at man siger det mund til mund, når man ved de har fået invitationen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *