De bedste personalegoder

I de seneste år har der været mange diskussioner om, hvilke personalegoder der er de bedste at tilbyde ens medarbejderne. Mens nogle danske virksomheder stadig forsøger at finde ud af, hvad der virker, har andre virksomheder allerede indført nogle gode frynsegoder, som deres medarbejdere er glade for. Her er nogle af de personalegoder, som ansatte sætter mest pris på:

Betalt orlov

Begge forældre får et helt års betalt orlov, som kan tages når som helst inden for de første tre år af barnets levetid.

Fleksibel arbejdstid

Medarbejderne har lov til at arbejde på fleksible tidspunkter, så længe de får deres arbejde gjort. Det er godt for dem med små børn, der har brug for at være i stand til at tage sig af sine børn i løbet af dagen og hente dem i vuggestue, børnehave mv.

Pension

Medarbejdere er automatisk tilmeldt en pensionsordning, og staten vil supplere din pension, hvis du indbetaler ekstra bidrag.

Generøse feriedage

Medarbejdere har ret til fem ugers betalt ferie om året, og de kan holde ferie, når de vil. Du kan med fordel tilbyde ekstra feriedage til dine medarbejdere.

Jobsikkerhed

Det er meget svært at fyre en medarbejder, hvilket giver dem en god følelse af jobsikkerhed. Medarbejdere er generelt godt stillet i Danmark, men du kan altid tilbyde en ekstra jobsikkerhed i en ansættelseskontrakt.

%’er af din virksomhed

Hvis du vil vise dine medarbejdere, at du virkelig sætter pris på deres arbejde, kan du give dem partner-status og dele ud af procenter af virksomheden. Det gør medarbejdere langt mere investeret, fordi de netop selv får en del af kagen.

God balance mellem arbejde og privatliv

Medarbejdere i Danmark har generelt en god balance mellem arbejde og privatliv. Du kan hjælpe dine medarbejdere med at skabe mere balance, ved f.eks. at indføre en ekstra fridag i ugen, såfremt de arbejder fokuseret de andre dage om ugen. Der er mange eksempler på virksomheder, som har indført dette med succes. Det kan også være, at du kan tilbyde dem at møde ind, når de har lyst, såfremt de arbejder det x antal timer som planlagt.

Massageordning

Mange danske virksomheder tilbyder en massageordning, som medarbejderne kan bruge en gang hver 14. dag eller mere.

Dette er blot nogle af de mange gode medarbejderfordele, og hvis du leder efter ideer til personalegoder, er disse et godt sted at starte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *