Sneakers Århus

Du leder efter sneakers Århus, men hvor dælen skal du finde dem? Det kan være svært, men der er faktisk en lille perle kaldet Street Bill, hvor du kan shoppe til kicks online Århus og køb fra mærker som Jordan Brand, Nike Air Force 1 og Reebok Pump!

Street Bill er en dansk hjemmeside, der blev grundlagt i 2009 af to brødre, der havde idéen til at kombinere mode med teknologi og gøre det nemt at shoppe online i Århus for alle dine yndlingssko, håndtasker, skjorter, solbriller og accessories på én side! De har mere end 100 forskellige mærker tilgængelige at gennemse, herunder Adidas, Converse, Fjallraven, Guess, Icebreaker, Oakley, Reebok og mange andre.

Det er virkelig det mest unikke spot i hele Århus, og det byder på en masse fedt, du sent vil glemme cirka når du har spist din første lækre bid!
Idéen til denne restaurant startede, da min søster foreslog at tage til Aarhus Bageri for at få noget kage til vores fødselsdagsfest – hun havde ret, deres kager er så gode! Efter at vi dog havde spist dem, var jeg sulten efter mere kage, og spurgte om de også kunne lave en til mig derhjemme! De fortalte mig “Vi sælger ikke nogen af ​​disse produkter mere”, men så inviterede de os tilbage for at prøve deres nye koncept, The Little Bakery.

Du finder os på Thorvaldsensgade 33a og vi garanterer sublim service, gode snakke og de helt rigtige sneakers for dig!

Vi forhandler et bredt udvalg af sportssko af høj kvalitet, lige fra Adidas til Nike og Reebok, samt andre mærker imellem (såsom Saucony, Asics, Puma og New Balance). Vi har også et stort udvalg af afslappede sneakers som Converse og Chuck Taylors og mange flere mærker, som du kender!

Vores butik ligger i en gammel bygning, der kan dateres tilbage til 1600-tallet og engang var hjemsted for den berømte ’Thorvaldsen’.

Det er især historien bag, som gør man føler sig velkommen i det helt unikke univers, hvor vi har placeret os selv på CICERO’S, et moderne og hyggeligt etablissement i stueetagen af ​​det helt nye bycenter kompleks kaldet The Mall at Sibiu, Rumænien!

CICERO’S blev åbnet af to venner fra Tyskland, som ønskede at starte noget særligt i regionen Sibiu, Rumænien, da de begge er født her, men flyttede til udlandet meget tidligt og nu ønsker at vende tilbage og dele deres oplevelse med folk fra Sibiu og dens omegn igen: Peter & Martina.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *