Vandtætte vandrestøvler – Når det regner

Hvis du, som så mange andre, ikke er særlig stor fan af kolde og våde sokker, bør du overveje at anskaffe dig et par vandtætte vandrestøvler. Vandtætte vandrestøvler er lavet med en indvendig membran, som både er vand- og åndbar. Det betyder, at dine fødder forbliver tørre, selv hvis du går gennem vandpytter eller vådt græs, men samtidig giver membranen dine fødder mulighed for at ånde, så du ikke får svedige og ubehagelige sokker.

Der findes forskellige typer vandtætte membraner, og nogle er mere åndbare end andre. Gore-Tex er en meget populær type membran, da den både er vandtæt og meget åndbar. Hvis du er usikker på, hvilken hvilken type vandtæt vandrestøvle der er den rigtige for dig, vil vores personale gerne rådgive dig.

Vandrestøvler med ankelstøtte

Hvis du skal på længere vandreture eller i mere ujævnt terræn, er det en god idé at anskaffe dig et par vandrestøvler med ankelstøtte. Det høje skaft beskytter dine ankler og giver dem masser af støtte. Det er en stor fordel, hvis du skal ud i ujævnt, stejlt eller ujævnt terræn. Alt i alt reducerer en god vandrestøvle med ankelstøtte risikoen for smerter, skader, træthed og ubehag og gør det muligt for dig at gå længere og prøve sværere og vildere ruter.

Materialer: Bobuste og virkelig lette vandrestøvler

Du kan få vandrestøvler i læder, kunststoffer og er en kombination af de to. Læder er et naturmateriale, der er både stærkt og holdbart. Syntetisk materiale er derimod ofte lettere og har en bedre pasform. En vandrestøvle med en kombination af læder og syntetiske materialer vil ofte være det bedste fra begge verdener.

Lette vandrestøvler bliver mere og mere populære da de tilbyder en god kombination af komfort, støtte og holdbarhed.

Sådan finder du den rigtige størrelse

Det er meget vigtigt, at dine vandrestøvler passer godt. Vandrestøvler, der er for store, vil give vabler og andre former for ubehag, mens vandrestøvler, der er for små, vil være meget ubehagelige og kan endda give smerter i dine fødder og tæer.

Den bedste måde at finde den rigtige størrelse på er ved at komme ind og prøve et par forskellige par vandrestøvler. Vores personale vil gerne hjælpe dig med at finde det rigtige par vandrestøvler til dine fødder.

Vandrestøvler til brede fødder

Hvis du har brede fødder, kan det være svært at finde vandrestøvler, der passer godt. Hos Vandrestøvler.nu har vi et bredt udvalg af vandrestøvler til brede fødder. Vi har også personale, der er specialuddannet til at hjælpe dig med at finde det rigtige par vandrestøvler til dine fødder.

Vandrestøvler til smalle fødder

Hvis du har smalle fødder, kan det være svært at finde vandrestøvler, der sidder godt. På Vandrestøvler.nu har vi et bredt udvalg af vandrestøvler til smalle fødder. Vi har også personale, der er specialuddannet til at hjælpe dig med at finde det rigtige par vandrestøvler til dine fødder.

Vandrestøvler til børn

Det er vigtigt, at børns fødder får den rette støtte, når de går på vandretur. Hos Vandrestøvler.Nu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.