Hypnose Vejle

Ordet hypnose kan bringe mange forskellige fortolkninger og fordomme op blandt middagsbordet. Men vidste du at mere end 12.000 studier faktisk har fundet frem til at hypnose har en positiv effekt? Vi har kontakt Hypnose Vejle for at høre nærmere om de mange fordele man kan opnå ved hypnose behandlinger.

Hvem kan bruge hypnose-terapi?

Selvom hypnose oftest bliver afbilledet på film, i bøger og andre medier som værende noget nærmest overnaturligt, er videnskaben bag hypnose ret veletableret, og i Danmark er det både nemt, effektivt og hurtigt at prøve en behandling med hypnose på egen krop. Og bare rolig, du kan ikke komme til at “sidde fast” i hypnosen, ligesom du ikke kommer til at dele ud af dine dybeste hemmeligheder fordi hypnotisøren knipser med fingrene.

Hvem er J-hypnose?

Jacob Eickhardt der ejer virksomheden Hypnose Vejle tilbyder en lang række behandlinger ved hypnose og hypnose terapi der kan hjælpe folk til at overkomme mange forskellige udfordringer i livet. Med hypnose kan man komme ind på livet af mange forskellige typer forbier, fra højdeskræk og angst for flyvemaskiner, til vandskræk og meget mere. Samtidig er det også muligt at behandle folk for overvægt, sukkertrang og andre spiseforstyrrede lidelser, på en naturlig måde uden brug af medicin og kemikalier.

 

Hypnose kan fornemmes på mange forskellige måder, og det varierer fra person til person hvordan de bliver berørt af behandlingerne. Mange mennesker oplever en fornemmelse af dyb ro, og en nærmest trance-lignende mental tilstand, mens andre mennesker sammenligner det med at få åbnet sindet og være mere modtagelige overfor nye ideer og koncepter.

 

Nogle folk mener at det kun er folk med svage sind der kan blive hypnotiseret, men i virkeligheden har det ikke noget med intelligens eller hjernens opbygning at gøre. Det afhænger nemlig primært af hypnotisøren og dennes evner indenfor faget. En god hypnotisør kan behandle tæt på en hvilken som helst person, mens en uerfaren hypnotisør kan have besvær med selv at behandle en yderst villig patient.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *