Dansk smykkeblog vinder

2 smykkeblogs og smykkedesignere du skal kende

 

Her er en liste over inspirerende og brugbare smykkeblogs, du bør læse og tage et kig på. Uanset om du er ny designer, elsker smykker, eller guldsmed, vil nogle af disse bloggere og smykkedesignere kunne hjælpe dig, med alt den viden du har brug for.

 

De smykkedesignere med smykkeblogs vi har valgt er ud fra følgende kriterier

 

20.000 følgere på deres sociale netværk

20.000 trafik på deres hjemmeside hver måned

En dyb og troværdig baggrund som vi naturligvis har læst og fået bekræftet os frem til

 

1.   Julie Abelstedt

Smykkedesigner og gemmolog Julie Abelstedt er ejer af smykkebrandet Abelstedt. Julie har en af de største og bedste smykkeblogs på dansk, da hun selv bor i København. Julie blogger om både smykketrends, ædelsten, metaller og hvad man skal undgå, men også hvad man bør købe når man går på jagt efter et smykke. Det er en helt fantastisk blog, hvis du ønsker noget inspiration inden for smykkeverden.

 

Man bliver ekstremt klog på selv de mindste ting. Julie skriver om både Fashion smykker, de dyre diamanter og ædelstenssmykker. Hun er ekspert i forlovelsesringe og vielsesringe, og så er hun bare en utrolig skøn person, der personligt skriver med sine kunder, ligegyldigt hvilket spørgsmål de måtte have.

 

2.   Liza Urla – Gemolog og verdens mest læste smykkeskribent

Lisa har den mest læste personlige smykkeblog i hele verden, hun er fra England og er kendt for at samle og finde forskellige smykker, samt dokumentere hendes research om alle de smykkebrands og butikker, hun besøger.

 

Hun fortæller om de nyeste og største trends, men giver også et indblik i den grundlæggende viden omkring smykker, diamanter, ædelsten og ædelmetaller. Hun gik især viral, da hun til Fashion week dukkede op med perler i hele ansigtet. Billedet af hende gik efterfølgende viralt i hele verden og hun har derfor, haft ekstra meget modvind efterfølgende. Hendes blog hedder Gem Talk, og den kan virkelig anbefales.

 

Hun interviewer også smykkebrands og designere, og så har hun studeret gemmologi i New York.

 

Den bedste viden inden for smykker

 

Men hvad skal man egentlig vide om smykker, og hvad er det mest basic og væsentlig forståelse man bør have? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvilken form for smykker du er på udkig efter. Først bør du dele det op i de dyre ædelsmykker, og de billigere fashion smykker. Man kan selvfølgelig også få smykker der er en blanding af de to, dette vil ofte være sølvsmykker med CZ-sten eller forgyldte sølvsmykker med uægte sten.

 

Er du på udkig efter en forlovelsesring, skal du naturligvis vide alt om de 4’er c’er, og så skal du vide noget om alle former for ædelmetal. Er du på udkig efter et billigere smykke til dig selv, bør du læse op på metaller og hvilke metaller der holder farven mm. Du kan lære uendelige ting om smykker, men har du forståelse for de mest grundlæggende ting, så er du rigtig langt. Held og lykke, vi håber at denne blogpost kan hjælpe dig i den rigtige retning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *