Skal du købe en vandpibe?

Leder du efter genstande, som er gode at hygge sig med enten alene, med familien eller vennerne?

Der er mange måder, hvorpå man kan hygge sig og alle gør det lidt forskelligt. Nogle smider noget chokolade i en skål, nogle hælder rødvin op i glassene og andre tænder op for vandpiben.

Der er ikke én rigtig måde at hygge sig på. Derfor kan en vandpibe være et glimrende medium til hygge. Men hvis du er i tvivl, om du skal anskaffe dig én, så er der her nogle ting, som du kan overveje først.

 

Prisen

Vandpiber kommer i mange forskellige prisleje. De billigste kan dog findes helt ned til under 300 kr. Disse piber ville oftest være små, men være god som en begynderpibe, hvis du bare gerne vil i gang.

De mest solgte vandpiber lægger dog typisk mellem 500-1000 kr. De er mere robuste, lidt større og vil holde i længere tid – også ved oftere brug.

Du kan også altid starte med en fed vandpibe til mere end 1000 kr. For eksempel kan du få en Bazhookah vandpibe i guld til 2000 kr. Og som navnet antyder, så er den formet som en bazooka.

  

Selve rygningen

Inden du potentielt kaster dig ud i at ryge vandpibe for første gang, så skal du være opmærksom på, at traditionel vandpibetobak indeholder nikotin.

Dette er vanedannende og kommer med nogle af de samme udfordringer, som der kommer med cigaretter. Det er selvfølgelig op til dig selv, om dette har en indflydelse på din beslutning, men du skal i hvert fald bare vide det.

Der findes dog nikotinfrit vandpibetobak, så du kan sagtens komme udenom det vanedannende aspekt, hvis det har en betydning for dig.

 

Tiden med hygge

Er du typen, der godt kan lide at hænge ud med vennerne og hygge dig uden nødvendigvis at lave noget?

Det er selvfølgelig individuelt, hvor meget man er sammen med vennerne og hvor mange aktiviteter, man skal påduttes, hvis man er sammen.

Vandpiben er perfekt til vennegruppen, der kan lide at hygge sammen uden nødvendigvis at lave noget andet end blot at nyde hinandens selskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *