Din hund er en vigtig del af familien; skab de bedste rammer for hunden når en lille ny er på vej

Har du selskab af en hund i hjemmet? I så fald ved du nok, hvor stor en del af familien den hurtigt er blevet, og hvor meget den beriger os med sin glæde og samvær hver dag. Går du samtidigt og venter på at bringe en lille ny ind i familien, har du måske gået med tanken om hvordan du bedst etablere et forhold mellem de to. Du kan her finde gode forholdsregler og guides der hjælper dig med at gøre dig klogere på din hund, hvor du kan læse mere om, hvordan du bedst forbereder din hund på det nye familiemedlem.

Sådan forbereder du bedst din hund, når en baby er på vej ind i familien

Når du står og skal til at bringe en lille ny ind i familien, er der mange ting, der skal huskes og tages højde for. Har du hund, er det også vigtigt at huske at skabe det bedste bånd mellem hunden og det nyankomne familiemedlem allerede fra start af. Læs mere om hund og baby og bliv klogere på hvordan det bedste forhold etableres så du sikrer at tilføjelsen af en baby, vil foregå helt naturligt og problemfrit. Her er det dog super vigtigt at tage højde for at alle hunde er forskellige, og at nogle egner sig mere til børn, hvor andre vil kræve en del mere træning for, at den rette adfærd kan tillægges. Her er det vigtigt at der skabes rutiner og det kan hjælpe, at hunden har sin egen plads i hjemmet til en start. Kend din hund så den kan finde sig til rette i hjemmet som en naturlig og fast del af den udvidende familie.  

Hunde er en større del af familien en man måske lige tror

Hunde er for mange familier en særdeles trofast følgesvend og en kæmpe del af dagligdagen. Faktisk er hunden dog en større del af familien, end du måske lige går og tror, hvor den tager del i mange af de ting, som vi gør os i. Faktisk Kan en hund se fjernsyn sammen med familien, hvilket du måske har opdaget, når I sidder inde i studen en aften, og hunden lige pludseligt virker lige så interesseret i, hvad der sker på skærmen som I gør. Hunden ser dog ikke med på samme, måde som vi gør, med ser derimod med af sociale årsager og kan samtidigt tage del i og mærke stemningen. Hunden vil og er altså en stor del af familien, og derfor er det også vigtigt, at den føler sig tryg og klar til at give det nye lille medlem alt sin kærlighed.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *