Iværksætteri sætter en stopper for enlige strømper

https://pixabay.com/da/photos/f%C3%B8dder-sokker-person-gulv-tr%C3%A6-933087/ (featured image)

At miste en strømpe i vaskemaskinen eller tørretumbleren er et problem mange har stiftet bekendskab med. Det kan synes at være en gåde hvordan strømperne gang på gang kan forsvinde, og i sidste ende kan det også blive dyrt hele tiden at købe nyt.

Men nu findes der en måde, hvorpå man kan komme problemet til livs. Denne innovative løsning holder parrene sammen men hvordan?

Et system der virker

Det er ingen hemmelighed at de fleste mennesker har oplevet at en eller flere strømper på mirakuløs vis forsvinder i vaskeprocessen. Dette kan der være mange årsager til, men ikke desto mindre er det irriterende.

https://pixabay.com/da/photos/sok-sokker-vasket%C3%B8j-t%C3%B8jklemme-hang-19562/

Udfra denne irritation er opstået en innovativ løsning, hvor man har implementeret et knap-system, så man kan klikke parrene sammen når de ryger til vask og skal igennem diverse maskiner. På den måde er de hele tiden sammen under processen, og den ene eller den anden kan ikke løsrive sig og blive væk i filteret, bag vasketøjskurven eller i græsset under tørresnoren.

Systemet er gennemtænkt, og det eneste man selv skal gøre er at klikke strømperne sammen, når det er tid til at de skal forlade ens fødder. Er du nysgerrig på opfindelse, så se løsningen her.

Store besparelser at hente

Årsagen til at vi ofte køber nye strømper er ikke fordi de nødvendigvis er slidte eller vi er trætte af farven på dem. Rigtig tit vil det være fordi vi ganske enkelt løber tør og simpelthen ikke har flere par tilbage i skuffen.

At købt nye strømper konstant er hverken godt for miljøet og pengepungen, og vil man undgå ødsleri, så er den nye klik-løsning som sendt fra himlen.

Kan man undgå at strømperne hele tiden forsvinder, så vil man unægtelig kunne få glæde af dem i længere tid og dermed undgå konstant at skulle have tegnebogen frem.

Skriv et svar