Eyelash Extensions

Der findes ikke noget mere indbydende end et dådyrblik, og de perfekte vipper, kan være svære at opnå udelukkende med makeup. Her kan du læse mere om, hvordan eyelash Extensions, er den perfekte løsning for dig, der vil have længere, fyldigere og mere bukkede vipper.

Se skarp ud hele tiden

Med de perfekte vipper, så ser man hele tiden skarp og velplejet ud. Det er noget med lange, lækre vipper, der umiddelbart gør, at man får et mere åbent blik og bliver mere attraktiv.

Nu er det også populært med no make up make up looks, og det kan være svært at få til at se så godt ud som man gerne vil, hvis ens naturlige øjenvipper er korte, lyse og tynde. Det er også blevet meget populært at rent faktisk gå uden makeup. Det ser også vildt godt ud på rigtig mange, men du skal også vide, at der er mange der snyder og har eyelash Extensions, der gør at de hele tiden ser skarpe ud. Eyelash Extensions kan nemlig udgøre hele forskellen.

Hvad kan eyelash extensions?

Med Eyelash Extensions er det muligt at få længere, fyldigere og mere bukkede vipper alt efter, hvad man ønsker.

Gode eyelash extensions bliver udført af en professionel vippetekniker, der sætter få eller en og en vipper på ad gangen med et særligt lim. Når enkelte af disse falder ud, skal man fylde på med vipper løbende. Den første gang du får det gjort, er det derfor mere der skal gøres, end de mange efterfølgende gange. Derfor kan det være en lille investering det første besøg, men så skal man kun holde det ved lige i et stykke tid fremover.

Det der er perfekt med eyelash extensions, er at man selv kan bestemme udtrykket i meget stor grad. Hvis man har været vant til at bruge falske øjenvipper, så ved man at det hurtigt bliver et meget ‘full look’. Det behøver det ikke at være med eyelash Extensions, med mindre det er det du ønsker, selvfølgelig. Her kan du selv bestemme, om du vil have et falske vipper look eller om du vil gå for et så naturligt look som muligt.

Uanset hvad du vælger, så er eyelash extensions en genvej til naturlig skønhed. Det kan gøre det meget nemmere for dig, at lægge makeup om morgenen, fordi du allerede ser så godt som flawless ud, på grund af dine smukke vipper. Du slipper også for at bruge besværlig og klumpet mascara, og du kan selv, i samarbejde med din vippetekniker, bestemme hvordan resultatet skal se ud.

Skriv et svar