Fordele ved at designe dit eget hus

Der er mange der drømmer om at designe sit helt eget hus. Det har også en række gode fordele. De kan du læse mere om her, og finde ud af, om du også skal designe dit eget hus.

Realiser dit drømmehus

Dit drømmehus kan blive virkelighed, når du selv designer det. Når du er på boligjagt og ser på huse der allerede er designet, og måske til og med ret gamle, så skal du altid gå på kompromis. Vi er blevet så vandt til at gå på kompromis, lige når der kommer til huse, at vi næsten slet ikke lægger mærke til det.

Der er mange gamle løsninger som vi finder os i, selv om der findes nye, bedre måder at lave dem på. Når du designer dit eget hus, så er det dig der bestemmer, og der er intet der hedder kompromis, andet end, hvor meget du reelt set er villig til at investere rent økonomisk.

Få et mere funktionelt hus

Et hus som du selv designer, bliver et meget mere funktionelt hus, end det du nogensinde vil kunne finde på boligmarkedet, fordi det er lavet til lige præcis dig.

Fordele med design dit eget hus, er at man også får en bolig, der kan blive mere værd. Det er in med arkitekttegnede huse, og måske er den løsning du har fundet på, til for eksempel en innovativ rumløsning, noget som andre også vil sætte pris på, hvis du en gang skal sælge dit hus.

Det er også muligt at lave et hus meget mere energieffektivt, end det ældre huse typisk er. Det er nemmere at lave et hus, der forbruger meget mindre energi, med løsninger der er bygget ind i selve strukturen. Det er for eksempel ret dyrt at skifte ud varmeløsninger i ældre huse med varmepumpe eller skifte el-forsyning ud med solcelleanlæg. Det er dog meget lettere, når du designer dit helt eget hus.

Skriv et svar