Hvordan testes barnevogne

Står du og skal købe en ny barnevogn? Og vil du egentlig gerne have den bedste og mest sikre barnevogn på markedet, så læs med her og få tips til, hvilke barnevogne, der er gode i test og hvad de testes på.

Måske du er gravid og er begyndt at planlægge, hvilke køb I skal gøre jer inden den lille ny kommer. Du har sikkert kigget på et hav af forskellige barnevogne, men ligner de egentlig ikke lidt hinanden alle sammen og hvilken én er egentlig bedst. Se denne barnevogn-test – så er du rimelig godt klædt på, når du skal købe en barnevogn.

I denne test er der samlet et overblik over, hvilke barnevogne, der er bedst i test samt hvordan de testes. De testes blandt andet på baggrund af:

  • Barnevognens funktioner.
  • Informationer om sikkerhed og reklamationer.

Udfra en helt masse parametre så som hjultype, vægt, størrelse og kvalitet samt anmeldelser får hver barnevogn en score, som siger noget om, hvor godt de klare sig i testen.

Du skal selvfølgelig altid købe den barnevogn, som asser til dig og dit barns behov. Det kan være, at I gerne vil have en lille barnevogn, som barnet godt nok ikke kan lægge i mere end 10-11 måneder før det vokser ud af den, fordi det er den barnevogn, der passer i målene til jeres bil. Og så må I finde en anden løsning, når den tid kommer.

En del vælger derfor også at købe en kombivogn, hvor man kan tilkøbe en klapvognsdel, som lægges ned. Det er ret smart, fordi man får to vogne i en. Og på den måde holder købet meget længere. Så der er flere overvejelser I skal gøre jer inden i ligger jer fast på en barnevogn. Det afhænger nemlig helt af jeres individuelle behov.  

Skriv et svar