Stop drømmeriet – lån pengene i stedet

 

Hvorfor gå og tænke, “Hvis jeg bare havde råd” eller “Når jeg får sparet op”? Spring den del over, og lån pengene til det, du ønsker at have eller give. Klik her, og lån penge hurtigt og nemt. Så har du råd til at give lidt ekstra i julegave eller til det fede outfit til nytårsaften.

Ansøg, og få svar med det samme

Det kræver sådan set ikke noget at kunne låne penge. Du skal blot ansøge, og så vil du modtage svar med det samme. Når din ansøgning er godkendt, så sker udbetalingen til din konto straks. Nemmere bliver det vel ikke?

Flere slag lån; kviklån og forbrugslån

Du kan søge om mange forskellige slags lån. Forbrugslån gør det muligt at låne helt op til 500.000 kr. og er den billigste form for lån. Kviklån er mere beregnet til mindre beløb, som du betaler inden for kort tid. Derfor er de også dyrere end forbrugslån.

Kviklån er populære især blandt unge

Kviklån optages ofte af unge mennesker, der måske lige mangler penge til en tur i byen eller et par nye sko. De er populære, fordi det er nemt, og du får pengene med det samme. Populariteten gør også, at der er stor konkurrence mellem udlånerne.

Det kommer forbrugerne til gode, fordi konkurrencen presser låneomkostningerne ned. Derudover kræver det ikke nogen sikkerhed. Du får så at sige lånet på dit glatte ansigt. Medmindre du står i RKI som dårlig betaler.

Hvad koster det at låne?

Du betaler selvfølgelig en rente af det beløb, du låner. Det er en god idé at undersøge, hvor meget man skal betale tilbage. For låner du fx 2000 kr., skal du betale mere end det beløb tilbage. Klik her og beregn rente på lån. Så bliver du ikke ubehageligt overrasket, når du skal i gang med tilbagebetalingen.

Let og hurtigt overblik med renteberegneren

Du indtaster blot dit beløb og løbetid. Løbetid betyder den periode du ønsker at betale lånet tilbage på. Så vil du hurtigt få et overblik over, hvilket firma, som er billigst. Fordelen er altså, at du simpel og hurtigt kan finde det lån, som passer dig.

Lån til større ting

Hjemmesiden kan også hjælpe dig, hvis du ønsker dig større ting. Det kan være lån til en bil eller motorcykel. Der kan et kviklån som regel ikke slå til. Lån op til 500.000, hvis du endelig vil gøre din store drøm til virkelighed.

Fordelene ved kviklån

Der er en række fordele, hvis du overvejer kviklån, sms-lån eller lignende. Det går hurtigt. Næsten alle godkendes. Det kan redde måneden til uforudsete udgifter. Det kræver ikke, at du stiller sikkerhed for dit lån. Det hele foregår online. Du skal altså ikke ned i din bank, lægge budget og afvente godkendelse. Og netop disse services gør dog også sådan noget som kviklån dyrere end almindelige banklån. Og modsat bankerne kan du også tage et kviklån i weekenderne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *