Fire gode råd til et bedre sexliv

Hvem vil ikke gerne have et bedre sexliv? Der kan være mange gode grunde til, at man har lyst til at prøve noget nyt i soveværelset. Måske har man været sammen længe, og sex er blevet rutine?

Det kan også være, at man bare er nysgerrig på at prøve noget nyt. Lige meget hvad grunden er, så er der her fire gode råd til at få et bedre sexliv.

Prøv noget frækt lingeri

En nem og sjov måde at spice legen i soveværelset op på er ved at introducere frækt lingeri. Det er selvfølgelig det klassiske, men noget virkelig frækt er catsuits. Find et catsuit her og se hvor vilde de kan være.

Catsuits kommer i alt fra blonder til læder, så det er bare med at finde ud af, hvad I bedst kan lide.

Lav en liste

Listerne lyder måske umiddelbart lidt kedeligt, men hvis I synes, at det er svært at snakke om, hvad I gerne vil prøve i soveværelset, så er der en slags liste, som er en rigtig god idé.

Sæt jer hver for sig og skriv en liste med alle de ting, som I har tænkt på, at I måske godt kunne tænke jer at prøve.

Bagefter bytter I lister, og så kan I markere en af tre ting ud fra hvert punkt på listen:

Ja: ja, det der kunne jeg også godt tænke mig at prøve!

Måske: det skal jeg lige lære mere om, inden jeg måske har lyst til at prøve det.

Nej: Det er slet ikke mig, men lad os finde noget andet på listen.

Prøv noget legetøj

Sexlegetøj er sjovt, og det er i dag rigtig nemt at købe. Hvis man ikke har lyst til at se andre mennesker i øjnene, mens man køber det, så er der nu mange steder på nettet, hvor man kan købe alt hvad hjertet begærer.

Start med en lille sjov vibrator, som kan bruges til at stimulere klitoris, pung, brystvorter og meget mere. Så kan I finde ud af, hvad I ellers har lyst til og prøve jer frem.

Leg med temperaturen

Leg med temperatur kan være med eller uden legetøj. Man kan få rigtig lækker stimulation ved at prøve sig frem med varmt vand, isterninger og andet godt. Sexlegetøj af glas kan forsigtigt køles eller varmes i en skål med vand, og så kan man ellers bare lege løs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *