Stop op og nyd julen

Julen er en herlig tid, som vi bruger sammen med vores familier og dem vi holder nær. Og hvad er ikke sjovere, end at imponere eller have det sjovt med nogle gåder sammen med vores nærmeste?

En lille ting man kan hygge og dele sammen med dem. Så når julen nu engang nærmer sig igen, hvorfor ikke bruger denne tid sammen med dem, til at more sig lidt med dem, via nogle gåder? Hvorfor ikke lave en julekalender ud af det?

Julekalendere kan gøre alle glade

Der er intet sjovere end at stå op hver dag, og det første man møder på dagen, er et stykke af en kalender. Hvad end det er et stykke chokolade eller noget andet. Så kan en det at åbne en julekalender være en dejlig oplevelse og en god start på alle dagene i julen.

Derfor, hvis du gerne vil gøre noget sødt for andre mennesker, ville det være en ide at give dem en julekalender. Det kunne endda være en som du har lavet selv. Måske en fuldt med gåder? En ny gåde hver dag igennem hele julen?

Gåder for de dygtigste

Gåder kan være virkelig svære at finde på. Det er de færreste som bare kommer på en ud af det blå. Det er ikke engang ligesom poesi, som nogle folk bare er smaddergode til, på stedet.

Nej, gåder skal der tænkes længe over. Og der findes også forskellige gåder til forskellige publikum. Børnegåder vil nemlig ikke være formuleret på samme måde, som gåder for ældre. Og derfor kan det være svært, selv at skulle finde på hele 24 styks.

Men man behøver heldigvis ikke at finde på dem alle selv. Selvfølgelig er det sjovere, hvis man lige kan finde på et par stykker selv, det gør det mere personligt, men der er ikke nogen, som siger at du ikke kan bruge internettet til hjælp lidt.

Online findes der et hav af en masse gode og fantastiske gåder. Til alle aldre, til alle sværhedsgrader. Du kan nemt finde en masse gåder online. Du kan endda få dem til at stige i sværhedsgrad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *