Kan man få Microsoft Word gratis?

Rigtig mange studerende ønsker at få Microsoft Word eller andre elementer af Office pakken gratis. Det er dog ikke muligt at få det gratis, dvs. uden at nogen betaler for det. Du kan dog være heldig, at din skole eller uddannelsesinstitution allerede har betalt for dig, og I har derfor adgang til den fulde Office pakke helt gratis. Det gør sig gældende for rigtig mange uddannelser i Danmark. Går du på et universitet i Danmark, så er sandsynligheden meget stor. Prøv at logge ind på Microsoft 365 og se om du har adgang til programmerne.

Står du dog i den situation, hvor du ikke har gratis adgang til Microsoft Word og de andre programmer, så kan du vælge at bruge et alternativt program, der nærmest kan alt det samme som Microsoft Word, og så kan du også bruge det samme filformat.

Alternativer til Microsoft Word

Før du begynder at kigge på alternativer til Word, så burde du overveje, om det ikke kunne være en god idé at investere i Microsoft 365, hvor du får adgang til hele Office pakken for et månedligt beløb, der svarer til de fleste andre abonnementer du har. På den måde kan du spare dig selv for en masse potentiel hovedpine uden at skulle bruge mange penge på en engangslicens. Du kan også finde billige Office pakker her: https://licenses.dk/office/

Det mest anvendte alternativ til Word er nok Google Docs. Her skal du blot have en Google konto, og så er du kørende. Det koster ikke noget at anvende, og du skal heller ikke installere noget. Det hele kører i browseren. Når du er færdig med at redigere, så kan du blot eksportere din fil i Word format eller i PDF.

Ønsker du ikke at anvende Google Docs, så kan du anvende: LibreOffice Writer, WPS Writer eller Apache OpenOffice Writer. Alle disse er gode gratis alternativer til Word.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *