Den multifunktionelle stol til hjemmet

En loungestol er en stol, der nemt fungerer i mange af boligens forskellige rum og endda på terrassen eller altanen.

Faktisk er det lige før, at en loungestol er en hybrid stol – en mellemting mellem – en lænestol og en havestol eller terrassestol.

Det betyder også at det er en stol, der kan flyttes ind og ud efter behag, hvis man altså gider dét.

Er du på udkig efter havemøbler, så vælg loungestole, hvor hynderne kan pilles af. Ellers bliver de lynhurtigt trælse med det ”vidunderlige” danske vejr in mente.

Det fede ved loungestole er at du kan finde dem i et clean og super skarpt look, lige som du kan finde dem i udgaver, hvor der nærmest er tale om flyderstole. Med magelige puder og hynder, så du 100% sikkert i hvert fald kommer til at sidde blødt og behageligt. Og mageligt.

Indendørs kommer en loungestol virkelig til sin ret. Den kan for eksempel benyttes foran tv’et (og top det gerne af med en skammel til fødderne) eller hvad med at give din søn eller datter en dejlig stol at sidde i på værelset, når de gamer, ser tv, læser en bog eller scroller gennem deres TikTok feed.

Loungestole er dermed særdeles velegnede til at skabe hygge områder.

Omvendt er de også gode makkere i hjem, der kører en minimalistisk stil, da nogle loungestole er fantastiske til at skabe for eksempel et futuristisk look.

Skal I have en hyggekrog i køkkenalrummet, hvor der kan slappes af og måske nydes et glas vin efter en god arbejdsdag, men før der skal laves mad, så er det nærmest umuligt at komme uden om loungestole. Og det ligger jo i navnet: lounge. Det oser af afslapning!

Hos møbelhuset Ingvard Christensen finder du designer loungestole fra nogle af de mest legendariske danske møbeldesignere, som for eksempel Finn Juhl, Børge Mogensen og Nanna Ditzel, og de har garanteret også en loungestol til dig.

Skriv et svar