Guide: det skal du huske til skovturen med børn

Det er altid hyggeligt og sjovt at tage på skovtur – især med børn, der elsker naturen! Skoven er fyldt med finurligheder, der kan underholde ethvert barn i timevis! Ønsker du at tage dine børn med på skovtur, er der flere forskellige ting, du skal huske. Du skal blandt andet huske en god madpakke samt praktisk tøj. Vil du vide mere? Så læs med herunder, hvor du får en guide til, hvad du skal huske til skovturen med børn.

Praktisk fodtøj

Noget af det vigtigste du skal huske, når du skal på skovtur med børn, er praktisk fodtøj. Selvom skoven er fyldt med finurligheder, er den også fyldt med mudder, blade, græs og meget andet, der kan ødelægge selv de smarteste kondisko! Børn skal have lov til at lege rundt og udforske, og dette er svært at gøre uden det rette fodtøj. Et par gummistøvler til børn kan eksempelvis være gode at have lige ved hånden på en skovtur med børn. Er vejret en smule koldt, kan det desuden være en god ide at medbringe termostøvler børn. Du kan finde et stort udvalg af termostøvler til børn på https://www.parcellet.dk/shop/fodtoej-termostoevler-524c1.html

Praktisk udendørs tøj

I forlængelse med det praktiske fodtøj, er det vigtigt, at du til skovturen medbringer praktisk udendørs tøj til børn. Nogle børn elsker at lege vildt i naturen, og det er derfor vigtigt, at de er dækket godt ind med praktisk og vandtæt tøj. På din skovtur med børn kan du blandt andet vælge at medbringe regntøj, så dine børn altid er tørre, samt en vindtæt jakke. På denne måde er du sikker på, at dine børn hverken bliver kolde eller våde på den hyggelige skovtur!

Masser af vand

Uden mad og drikke duer helten ikke – især ikke på en skovtur! Noget af det vigtigste du skal huske til din skovtur, er derfor masser af vand. Som førnævnt er skoven en god mulighed for børn at udforske og lege i naturen. Leg og udforskning kræver for børn en masse energi, og vand skal derfor stå øverst på din pakkeliste til din skovtur. Skovturen kan hurtigt blive ubehagelig, hvis et eller flere børn bliver dehydrerede. Udover vand kan du desuden medbringe juice eller saft, da dette er med til at øge blodsukkeret. Dette er en klar fordel, hvis du og dine børn ønsker en længere skovtur fyldt med leg.

God madpakke

Ligesom vand og drikkelse er vigtigt at medbringe på en skovtur, er mad det også. Børn har som tidligere nævnt ofte brug for en masse energi til at lege, og dette får de gennem mad. Når du skal pakke en god madpakke til din skovtur, er det vigtigt, at du husker at pakke både kulhydrater og sukker. Det er nemlig dette, der giver barnet energi! Størrelsen på madpakken varierer efter, hvor lang skovturen skal være. Ønsker i en relativt kort skovtur, kan du nøjes med en mindre madpakke med kun det nødvendige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *