Skal virksomheden bruge nyt gulv?

Mange virksomheder kommer på et tidspunkt ud for at skulle investere i et nyt gulv. Et gulv til virksomheden er dog på ingen måde det samme som et gulv til det private hjem. Hertil er spørgsmål om budgetter, rengøringskrav, robusthed etc. ganske enkelt for forskellige.

Dette skal virksomheden have med i sine overvejelser

Når man skal vælge et nyt gulv til virksomheden, skal man have flere ting med i sine overvejelser. Dels er der spørgsmålet om, hvilken type virksomhed, vi har med at gøre. Et kontormiljø kræver f.eks. mindre robusthed og har måske et andet syn på den kliniske rengøringsmulighed end en fødevarevirksomhed har til gulvet i sit produktionsområde.

Disse spørgsmål skal afklares hurtigt, og derfor kan det ofte svare sig at snakke med gulveksperterne tidligt i forløbet. Book en samtale om et nyt industrigulv her.

Når det rette gulv er blevet udvalgt, sker det på baggrund af flere områder. Der er for det første altid et økonomisk aspekt, som skal overholdes. Virksomheden budgetterer ud fra de midler, som der er afsat og ikke flere. Det vil ofte kræve virkeligt gode argumenter at rykke budgettet opad.

Herudover er der altid specifikke forhold, som tit dikteres på baggrund af branchen. F.eks. kan et kontormiljø vægte et epoxygulv, hvor der både er mulighed for farver og design samtidig med at styrken og rengøringsmulighederne er helt i top.

For produktionshallen er det måske mindre væsentligt med designet, hvorfor et betongulv kan være vejen frem.

Få flere tilbud

Hvis du står i en situation, hvor du har fået tildelt ansvaret for at finde firmaets nye gulv, kan det anbefales at henvende sig til flere leverandører. Årsagen til dette skal findes i, at du hermed får en bedre forståelse for, hvad prisen bør lægge på. Desuden stiller det dig i en bedre forhandlingsposition, når du skal lukke handlen med et firma. Spiller du dine kort rigtigt, kan du dermed få det helt rette gulv til en meget konkurrencedygtig pris.

Skriv et svar