Sådan finder du en god tandlæge nær dig

Det er helt op til den enkelte, hvilken tandlæge, der synes som den bedste at bruge. I Danmark kan vi nemlig helt frit vælge, hvor vi vil gå til tandlægen. Det at finde en god tandlæge, er noget, som vi må tage stilling til, når vi fylder 18 år og ikke længere er omfattet af den kommunale ordning.

Men hvordan vælger man egentligt en god tandlæge i sit eget nabolag? Vi giver dig et par gode tips her.

Brug Google

Det er naturligvis ganske oplagt at gå på internettet og forsøge at finde sin nye tandlæge her. Google har her en åbenlys fordel, hvis man leder efter en tandlæge, der er tæt på en selv. For Google kan nemlig se, hvor en søgning bliver foretaget henne. Det betyder, at søgemaskinen automatisk finder tandlæger nær dig, som du kan se på kortvisningen, der ofte bliver præsenteret over søgeresultaterne. Klikker du dig ind på kortvisningen, kan du tilmed klikke på de enkelte tandlægeklinikker, som Google har fundet. Her har du blandt andet mulighed for at se, om stedet har gode anmeldelser fra andre patienter, der har anmeldt dem på Google. Det kan være en ret god indikator for, om du kan forvente god service og god behandling af dine tænder. Sagt med andre ord: Du kan se, om det er en god tandlæge.

Spørg i dit netværk

Som patient hos Teamtand ville det være nemt at give en anbefaling til en ny god tandlæge, der har klink i både Greve og Ballerup. Og sådan vil det være for mange: De kender en god tandlæge og kan anbefale en, hvis de bliver spurgt. Derfor kan du roligt spørge i dit netværk, hvor der helt sikkert er en, der kan anbefale en god tandlæge. Det kan endda være, at der er en, der kan anbefaler en så god tandlæge, at det ikke nødvendigvis behøver at være en lige i dit eget nabolag, men en som du gerne vil køre lidt efter.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *