Du kan bruge dine Aroma Click kugler i bilen!

Vi elsker alle vores Flavourball aroma klik kugler med menthol, men indtil nu har de kun kunnet bruges i hjemmet. Nå, men ikke længere! Med den nye Flavourball USB-diffuser kan du nu bruge din yndlings Flavourball-duft i bilen! Se den spændende nye side MOOE.dk

USB-diffuseren er nem at bruge – du skal blot sætte den i cigarettænderen i din bil, og den vil begynde at sprede en fantastisk duft med det samme. Diffusoren er også nem at rengøre, så du behøver aldrig at bekymre dig om, at den bliver tilstoppet.

Du kan købe Flavourball aroma-klikbolde i forskellige varianter, så der er helt sikkert en, der passer perfekt til dig. Nogle af de populære til frisk luft er menthol, mint og stærk menthol. Eller hvis du ønsker en lidt mere frugtagtig duft i din bil, kan du prøve varianter med jordbær, brombær eller kirsebær.

Så vent ikke længere, køb dig en Flavourball USB-diffuser og nyd den fantastiske duft af Flavourball, uanset hvor du er!

USB-diffuseren er ikke kun fantastisk til brug i bilen, men du kan også bruge den derhjemme eller på kontoret. Hvis du vil bruge den derhjemme, skal du bruge en konverter, så du kan sætte diffuserens USB-stik i en stikkontakt. Ellers kan du bare bruge diffusoren via din bærbare computer, når du arbejder ved dit skrivebord.

Sådan bruger du en Flavour Ball Aroma Diffuser:

Det er virkelig let. Følg disse simple trin:

  1. Fyld beholderen halvt op med vand

  2. Tilsæt aroma kuglen til det lille filter. Brug det værktøj, som sidder på aroma kugle pakken

  3. Klik aroma kuglen (kuglerne), og sæt filteret ned i vandet.

  4. Sæt låget på og tænd på knappen.

Så nemt er det at bruge en aroma Kugle Diffuser! Leder du efter en diffuser, som kan udlede kraftige aroma dufte til eksempelvis aromaterapi eller til store rum, så er det måske ikke denne diffuser, du bør gå efter. Denne diffuser er tiltænkt at udlede en lille snært af duft, mere end store og kraftige dufte.

Flavourball – Dansk Klik Kugle Producent

Flavourball er et dansk selskab, der producerer Aroma Kugler i alle mulige dufte. For ejeren er det yderst vigtigt, at alle kugler bliver produceret i høj kvalitet, men også, at alle skal have råd til dem. Derfor kan du altid regne med A+ kvalitet, når du køber Flavour Ball Aroma Kugler til billige penge. Det er nemlig ikke kvaliteten, som bliver sparet på. Det er istedet for ejeres fortjeneste af produktet.

USB-diffusoren er en fantastisk måde at nyde dine yndlingsdufte fra Flavourball på farten! Uanset om du kører på arbejde eller tager på en lang biltur, vil USB-diffusoren sørge for, at din bil dufter godt. Så hvad venter du på? Køb en USB Diffuser i dag, og begynd at nyde dine Flavourball-dufte på farten!

Skriv et svar