Hvordan holder man en god firma julefrokost i København eller Nordsjælland?

At holde en god firma julefrokost i København eller Nordsjælland kræver nogle overvejelser og planlægning. Her er nogle tips til at hjælpe dig med at arrangere en succesfuld julefrokost for firmaet:

 1. Find et passende sted: Vælg en restaurant, et slot, selskabslokale eller eventlokale, der er passende til din virksomheds størrelse og budget. Der er mange steder at vælge imellem i København og Nordsjælland, så undersøg dine muligheder og book i god tid.

 2. Sørg for god mad og drikke: Mad og drikke er ofte højdepunktet ved en julefrokost. Vælg en menu, der passer til din virksomheds smag og budget, og sørg for at have rigeligt med drikkevarer til rådighed. Du kan også overveje at tilbyde en velkomstdrink eller en eftermiddagskaffe til gæsterne.

 3. Planlæg underholdning: Sørg for at have noget underholdning til rådighed, såsom en DJ eller et live-band, en quiz, et spil eller en anden form for sjov aktivitet. Det vil hjælpe med at få festen i gang og skabe en god stemning.

 4. Skab en festlig atmosfære: Pynt lokalet med julepynt og skab en hyggelig atmosfære. Du kan også overveje at give gæsterne en lille julegave som en del af festen.

 5. Overvej transport: Sørg for, at dine medarbejdere har mulighed for at komme til og fra festen på en sikker måde. Overvej at arrangere transport eller samkørsel, eller sørg for at der er offentlig transport i nærheden af feststedet.

 6. Tag hensyn til forskellige behov: Sørg for at tage hensyn til forskellige kostbehov og eventuelle andre behov, såsom allergier eller handicap.

 7. Planlæg i god tid: Sørg for at planlægge julefrokosten i god tid, så du har tid til at booke stedet, menuen, underholdning og transport. Det vil også give dine medarbejdere tid til at planlægge og glæde sig til festen.

Hvor holder man en god firmajulefrokost i København eller Nordsjælland?

Der er mange forskellige steder at holde en god firma julefrokost i København og Nordsjælland. Nogle af de mest populære steder inkluderer:

 1. Tivoli Gardens: Lad The Tribe arrangere jeres firmajulefrokost i Tivoli Gardens. Det er et af de mest ikoniske steder i København og kendt for sine juleaktiviteter og -udsmykning. De har også flere restauranter og selskabslokaler til rådighed for julefrokoster.

 2. Hotel d’Angleterre: Hotel d’Angleterre er en luksuriøs 5-stjernet hotel beliggende i hjertet af København. De har flere forskellige selskabslokaler og restauranter til rådighed til julefrokoster.

 3. Teatre i København: Teatre er endnu ikke populære til firmajulefrokoster i København. Eventfirmaet The Tribe arbejder sammen med flere Københavnske teatre om at arrangere uforglemmelige julefrokoster for virksomheder og arbejdspladser.
  De har flere forskellige restauranter og selskabslokaler til rådighed for julefrokoster.

 4. Charlottenlund Slot Copenhagen: Her har The Tribe selv deres lokaler og kontor. Charlottenlund Slot er et smukt slot beliggende lige nord for København i Nordsjælland. De har flere forskellige selskabslokaler til rådighed for julefrokoster.

 5. The Tribe arbejder også tæt sammen med Bernstorff Slot og Kokkedal Slot, samt flere hoteller og lækre lokationer i Nordsjælland. Vi har særligt valgt Tisvilde som vores foretrukne sted, sammen med Gentofte og København.

Du kan kontakte The Tribe her og se om I matcher til at arrangere jeres firmajulefrokost

Der er mange andre muligheder for at holde en god firma julefrokost i København og Nordsjælland. Det er en god ide at undersøge flere forskellige muligheder og vælge et sted, der passer bedst til din virksomhed og dit budget.

Held og lykke med at arrangere en god firma julefrokost i København eller Nordsjælland!

2 tanker om “Hvordan holder man en god firma julefrokost i København eller Nordsjælland?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *