Energistyrelsen er en statslig styrelse, der fremmer bæredygtig energi i Danmark.

Energistyrelsen er en statslig styrelse, der fremmer energieffektivitet og vedvarende energi i Danmark. Styrelsen blev grundlagt i 1974 og er en del af Ministeriet for Klima, Energi og Bygning. Energistyrelsen er ansvarlig for energipolitik, energianalyse, energiforskning og energiinformation. Styrelsen har omkring 100 ansatte og har hovedsæde i København. I juni 2007 blev Energistyrelsen fusioneret med Dansk Olie- og Naturgasråd (DPNG) for at skabe den nye Dansk Energiforening (). Den nye forening har omkring 200 ansatte. Styrelsens navn staves officielt Energistyrelsen, men det er almindeligvis forkortet til Energistyrelsen. Energistyrelsen er en administrativ myndighed under Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet () og har omkring 250 ansatte. Det har ansvaret for energisektoren i Danmark, herunder industri, bolig, transport og energiforbrug.

Energistyrelsen vil reducere udledningen af drivhusgasser med 70 %

Energistyrelsen (DEA) er en statslig styrelse i Danmark med ansvar for energipolitik. DEA blev grundlagt i 1975 som Energistyrelsen. Energistyrelsen blev en selvstændig styrelse i 1998. Energistyrelsen er en del af Klima-, Energi- og Bygningsministeriet. Energistyrelsen er opdelt i følgende sektioner: Energistyrelsen er den nationale energimyndighed i Danmark. Styrelsen formidler information om energi og værktøjer til strategisk beslutningstagning for virksomheder, institutioner og private. Energistyrelsen varetager som selvstændig dansk myndighed sine opgaver under vejledning af Danmarks politiske ledere, som er repræsenteret af klima-, energi- og bygningsministeren. Energistyrelsen betragter grøn vækst som et nøglespørgsmål for fremtiden. Fokus er på udvikling af nye, bæredygtige energikilder i kombination med energieffektivitet.

Konstruktion og vedligeholdelse af bygninger er kritisk for lokalsamfund

Opførelse og vedligeholdelse af bygninger er en enorm industri, der beskæftiger mange mennesker og er med til at holde vores økonomi stærk. Bygninger skal opføres og vedligeholdes for at give ly og beskytte mennesker og ejendom inde i dem. Opførelse og vedligeholdelse af bygninger er et udfordrende og givende felt, der giver mange muligheder for folk, der er interesserede i det. Der er en række forskellige karrierer, der er forbundet med opførelse og vedligeholdelse af bygninger, og det følgende er en liste over nogle af de mest almindelige:Tømrer: Tømrere er ansvarlige for at opføre og vedligeholde bygningers rammer. De arbejder med træ, metal og andre materialer til at skabe og forstærke vægge, møbler, døre, trapper, rækværk og alt andet, der bruges til at bygge eller forstærke en struktur. Controllere: Controllere har kontrol over en organisation og overvåger dens operationer.

Energistyrelsen arbejder på et nyt projekt, der skal forbedre energieffektiviteten

Energistyrelsen er en statslig styrelse med ansvar for energipolitikken i Danmark. Det blev grundlagt i 1972, og har hovedkontor i København. Energistyrelsens mission er at sikre en effektiv, sikker og miljøvenlig energiforsyning til Danmark. Energistyrelsen blev grundlagt i 1972 som et svar på oliekrisen i 1973. Målet var at koordinere energipolitikken, så Danmark kunne blive selvforsynende med energiproduktion. Styrelsen var oprindeligt underlagt Industriministeriet, men blev en selvstændig styrelse med egen bestyrelse og direktør i 1975. Den blev støttet af et rådgivende udvalg frem til 1989. I 2004 lancerede styrelsen en kampagne for at fremme energieffektiviteten kaldet Den Grønne Omstilling (engelsk: The green conversion). Den tog også initiativ til at skabe et netværk af europæiske energiagenturer i 2005.

Små virksomheders optimisme rammer det højeste niveau i 10 år

Erhvervs- og industrisektoren er en af de vigtigste og mest spændende dele af vores økonomi. Denne sektor omfatter alle slags virksomheder, fra små mor-og-pop-butikker til gigantiske multinationale selskaber. Det omfatter også alle slags industrier, fra fremstilling til landbrug til detailhandel.
Denne sektor er så vigtig, fordi den er ansvarlig for at skabe job og producere de varer og tjenester, som vi alle er afhængige af. Det er også ansvarligt for at generere de skatteindtægter, der betaler for vores skoler, veje og andre vigtige offentlige tjenester.
Erhvervs- og industrisektoren er altid under forandring og udvikling takket være kreativiteten og det hårde arbejde fra dens iværksættere og arbejdere. Denne sektor er en vigtig drivkraft for økonomisk vækst, og den er afgørende for vores lands velstand. Erhvervs- og industrisektoren er en stor, kompleks del af vores økonomi. Faktisk tegner det sig for omkring 30 procent af al økonomisk aktivitet.

20 smarte anvendelser til husholdningsartikler, du aldrig har tænkt på

Der er mange husholdningsartikler, der gør vores liv nemmere og mere behageligt. Nogle af mine favoritter er mine bløde, bløde badehåndklæder; min hyggelige, varme badekåbe; mine bløde, behagelige lagner og tæpper; og min robuste, pålidelige støvsuger. Disse ting gør mit hjem til et mere behageligt sted at bo i, og jeg er taknemmelig for dem. Men når det kommer til åndelige ting, hvad har vi så? Der er et ordsprog, der siger: Frygt for Herren er en livskilde, til at vende en fra dødens snarer (Ordsp. 14:27). Når vi står over for fristelser, prøvelser og svære beslutninger, kan Guds ord give den visdom og vejledning, vi har brug for. Kong David bad: Giv forstand, så vil jeg holde din lov; ja, jeg vil iagttage det af hele mit hjerte” (Sl. 119:34). Det er ordene fra en oprigtig, regenereret troende.

Link til artiklen

læs mere

En tanke om “Energistyrelsen er en statslig styrelse, der fremmer bæredygtig energi i Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *