Hvilket tema skal du vælge til børnefødselsdagen?

At vælge et tema til en børnefødselsdag kan være en spændende opgave, men det kan også være overvældende! Der er så mange muligheder, og dit barn har måske forskellige ideer om, hvad det ønsker sig. For at hjælpe dig med at beslutte dig for det perfekte tema til dit barns kommende fødselsdagsfest, er her temaer, som du kan overveje.

 

Regnbue

Et regnbuetema passer perfekt til barnet, der elsker fest og farver. Det er også nemt at pynte op til, da balloner, guirlander, paptallerkner mm. ofte kommer i mange farver.

Du kan for eksempel sørge for, at opdækningen er præget af farver, gæsterne går under en regnbuefarvet ballonbue i entréen og der er festlige balloner i mange farver i hele lokalet. Så er I klar til en regbue tema børnefødselsdag.

 

Fodbold

En fodbold tema børnefødselsdag er helt klart set før og med god grund. Det er som regel et hit for både aktive drenge og piger, der elsker sporten ligesom så mange andre.

Det passer også perfekt ind i oppyntning, da runde tallerkner, runde balloner og cylinderformet papkrus alle kan ligne fodbolde med den barnlige fantasi.

 

Katte

For dyreelskerne er der også muligheder for at få skræddersyet sin børnefødselsdag. Denne kategori lækker op pelset pynt, søde print på opdækingen og katteøre på hårbånd.

Du kan gå den ekstra mil og skaffe en ballonstand formet som en kat, der skalerer lige så højt som børnene. Det ville være et flot touch, der er med til at fuldende fødselsdagen for barnet, der elsker katte.

 

Du behøver nødvendigvis heller ikke at holde dig til ét tema eller at have et tema til at begynde med. Børnefødselsdage handler om barnet og vedkommendes venner og så længe de har det sjovt, så er det en god fest – uanset temaet.

4 tanker om “Hvilket tema skal du vælge til børnefødselsdagen?

  1. Pingback: grandpashabet
  2. Pingback: porna
  3. Pingback: animal porn

Skriv et svar