Få en gratis gennemgang af dit tag

Det kan være en stor investering at få et nyt tag, men det er en investering der er det hele værd. Et nyt tag kan få din bolig til at holde i flere generationer fremover, og ændre udseendet på dit hus. Her kan du læse om, hvordan du kan få et gratis tagtjek, og finde ud af, hvad du skal gøre med dit tag.

Hvordan foregår en gennemgang af mit tag?

En gennemgang af dit tag foregår på den måde, at Jydsk Tagteknik kommer ud til din bolig til et gratis tagtjek, og kortlægger hvad der skal udbedres eller fornyes. Nogle gange, er der bare få ting der skal renoveres, mens i andre tilfælde, kan det være nødvendigt, eller ønskeligt, med et helt nyt tag.

På et tagtjek kan man afdække om der er brug for et nyt undertag, om der skal fjernes gamle skorstene eller udluftningsrør eller om der simpelthen skal lægges ind en ny gangbro på dit loft. Man kan samtidigt også vurdere, hvad slags tagtype der vil egne sig, hvis man skal lægge et helt nyt tag.

Hvad slags tag skal jeg vælge?

Du skal vælge et tag der er funktionelt, men som passer til din bolig rent bygningsteknisk og udseendemæssigt. Et tag er en stor del af din bolig, og derfor kan det ændre hele udseendet på dit hus, hvis du vælger et nyt tag. Pris og behov, er også en relevant overvejelse, når man skal vælge et helt nyt tag. Mange drømmer om et tegltag, men denne tagtype er i den dyre ende, og koster mellem 1300-1900 kr per kvadratmeter. Da kan man for eksempel vælge et betonstenstag, der har mange af de samme visuelle kvaliteter, men koster mellem 1150-1650 kr per kvadratmeter.

Hvis man vil gå for en helt anden tagtype, kan man se lidt nærmere på eksklusiv naturskifer, der koster fra 1900 kr per kvadratmeter. Der findes heldigvis også billigere løsninger som tagpap, ståltag og bølgeternit, for dig der ønsker en lidt rimeligere løsning.

Med en gratis gennemgang af dit tag, får du kortlagt dine behov og fundet ud af, hvad slags tagtype, der vil passe til lige præcis din bolig.

En tanke om “Få en gratis gennemgang af dit tag

  1. Najlepsza aplikacja do kontroli rodzicielskiej, aby chronić swoje dzieci – potajemnie tajny monitor GPS, SMS-y, połączenia, WhatsApp, Facebook, lokalizacja. Możesz zdalnie monitorować aktywność telefonu komórkowego po pobraniu i zainstalowaniu apk na telefonie docelowym.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *