STOP akustikken med akustikloft, akustikpaneler og trælameller

Featured: https://unsplash.com/photos/oMOx_wV6mLQ

Har du problemer med akustikken i dit hjem eller på din arbejdsplads? Så findes der faktisk en nem løsning, som ikke kræver de helt store omvæltninger. Læs med her og find ud af, hvordan du nemt og hurtigt kan få styr på akustikken i dit hjem eller på kontoret med lydabsorberende plader.

Hvis du døjer med akustikken i dit hjem eller på kontoret, så findes der en er ret nem måde at løse det problem på. Du kan nemlig benytte akustikpaneler med trælameller, som er lydabsorberende og hjælper mod dårlig akustik og rumklang.

Lydisolerende og lyddæmpende plader har en rigtig god effekt, når det drejer sig om at skærme lyden i f.eks. storrumskontorer eller større lokaler, hvor man har brug for at kunne opdele rummet i mindre områder, og på den måde kunne sidde uforstyrret uden larm fra skrivebordet ved siden af.

Du kan også sagtens benytte akustikpanelerne i dit eget hjem, hvis du f.eks. har et stort køkkenalrum, hvor du gerne vil opdele rummet i mindre sektioner og mindske rumklagen i rummet. De fine akustikpaneler kan også monteres i loftet, så du på den måde får et lyddæmpende akustikloft.

Panelerne fås i forskellige farver, som passe ind i ethvert hjem og kan også sagtens fungere som rumdelere eller som en skillevæg i mindre lejligheder. Paneler til skillevæg er lavet i det samme materiale som akustikpanelerne og er ligeledes monteret med et lyddæmpende materiale imellem pladerne – og har på den måde en støjreducerende effekt. Da de er monteret med en fod, er de nemme at flytte rundt på.

Faktisk kan akustikpaneler med trælameller bruges til mange forskellige ting, så som:

  • Sengegavl
  • Listeloft
  • Vægbeklædning

Akustikpaneler med trælameller fås i flere forskellige farver blandt andet: Natur, hvidmalet og sort olie. Du kan finde priser og læse meget mere om de mange muligheder på:

https://www.nicetapet.dk/interioer/akustikpaneler/akustikpaneler

Indholdsbillede: https://unsplash.com/photos/N90LM3A5AZQ

Skriv et svar