4 sjove og gakkede hjemmesider, du bør kende til

Spil med på gratis7kabale.dk og se, om du kan få kabalen til at gå op!

I dag findes der over 1 milliard hjemmesider på internettet, og iblandt dem er er masser af sjove og underholdende sider, som alle burde kende til. Men hvordan finder du lige de sjove hjemmesider, hvis ikke du allerede kender dem i forvejen?

Du kan starte her – vi har fundet 4 sjove og ikke mindst gakkede hjemmesider frem til dig, som du bør kende til. Siderne er sjove, underholdende og måske også en smule skæve… bedøm selv!

The Million Dollar Homepage

Forestil dig en hjemmeside med 1 million blanke pixels på forsiden. Forestil dig så, at ejeren af hjemmesiden sælger disse pixels som reklameplads for den nette sum af $1 per stk. Det er præcis, hvad The Million Dollar Homepage går – eller rettere gik – ud på. Mange trak på skulderen eller ligefrem lo af ejeren Alex Tew, da han i 2005 oprettede milliondollarhomepage.com. I dag er det Alex selv, der ler – en million dollars rigere. The Million Dollar Homepage er i dag et stykke internethistorie, der minder os om, præcis hvor vanvittigt internettet kan være.

Gratis7kabale

Gratis7kabale.dk er præcis, hvad det lyder som; nemlig gratis syvkabale spil på nettet. Her kan du i ro og mag forsøge at slå rekorden, mens du nyder et af internettets – og computerens – allermest spillede spil gennem de sidste årtier. Meget passende har siden et simpelt og nærmest 90’er-agtigt udseende, der skaber de perfekte rammer til dig, der gerne lige vil lægge en kabale eller to, inden du skal videre i teksten.

Hvad siger Jakob?

Er i uenige om, hvem der skal tage opvasken? Hvem der bestemmer over fjernbetjeningen i aften? Grøn eller Classic? Uanset hvad tvisten består i, er der nu hjælp at hente på en af de mest gakkede danske hjemmesider, nemlig siden hvadsigerjakob.dk. Her kan du stille Jakob – nej, vi kender ham heller ikke – alle de ja/nej spørgsmål, du har lyst til. Jakob kommer så med sit præcise og ubarmhjertige svar med det samme. Og da Jakob ALTID har ret, er det en god idé at tænke dig om en ekstra gang, inden du spørger ham!

Eel slap

Apropos gakkede hjemmesider, så skal vi også have eelslap.com med. Eel slap kan ikke bruges til noget som helst – altså lige udover at smække en ål i hovedet på en random person med musen. Og det er altså noget mere underholdende, end du lige forestiller dig! Prøv selv på eelslap.com!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *