Stop undskyldningerne: Gode tips til den selvstændige creator  

Er du en creator? Tilbringer du timevis med at lave dit eget indhold, som du lægger op på internettet? Du kan holde dig anonym, hvis du ønsker det, og de, der følger dig, er folk der er interesserede i og positivt indstillede over for dig og det, som du lægger op.  Det kan være at du blogger om dit liv, det kan være du laver videoer, eller måske laver du en form for kunst, som du lægger billeder op af. Uanset hvilken type indhold, du skaber, kan du bruge og overveje disse gode råd.

Hav god forbindelse over alt

Selvfølgelig skal du huske at tage pauser fra sociale medier, men afhænger din passion og dit levebrød af dem, bliver du også afhængig af en god internetforbindelse. Med CBB mobilabonnement kan du være sikker på, at dine behov bliver opfyldt, så du kan have nem adgang til dine sociale online platforme. Det kan være, at inspirationen pludselig rammer dig, lige hvor du er, så du er nødt til at tage og uploade et billede med det samme. Måske rækker en businesspartner ud til dig; du er nødt til at være klar på alt.

Hav flere platforme

Det kan være en god idé at have flere forskellige platforme, hvor du spreder dit indhold. Når du kan findes på adskillige populære sociale medier, kan du få flere følgere, end hvis du kun er på én platform. Det kan være, at du har en blog, det kan være, at du har en side med videoer, og det kan være, at du har din egen hjemmeside. Vil du have din egen personlige hjemmeside, får du brug for et dansk webhotel, men det behøver ikke at være dyrt. 

Smil til verden, og verden smiler til dig

Du skal ikke skabe bare for at tjene penge; du skal skabe, fordi du elsker det. Dine følgere kan mærke, om du er passioneret for hvad du laver, eller om du blot gør det for at tjene penge. Hvis du konstant opsøger sponsorer og businesspartnere, vil du virke desperat, og du kan miste både følgere og handelsaftaler på det. I stedet er det smartere bare at køre på, og se, hvor tid og viljestyrke tager dig hen. Hvis du virkelig elsker, hvad du kreerer, vil du samle følgere, og med flere følgere vil eventuelle aftaler og businesspartenere komme til dig.

Bliv ved med at skabe

Har du noget, der kilder i fingerspidserne, der bobler i dit hoved, der suser i dine årer, og som puster liv i dine lunger? Når man har en passion, kan det føles som om, at den skaber al energien i din krop. Du er bare nødt til at komme ud med det, og internettet er et perfekt sted at gøre det. Med tiden vil du have en masse minder, der er nemt tilgængelige for dig, så du kan se din udvikling. Du vil møde nye mennesker, du vil få følgere, der støtter dig og dine kreationer, og du vil kunne dele din passion med hele verden.

Skriv et svar