En træhytte er perfekt som en undomsbolig

Lad ungerne få deres egen bolig i haven

Når børnene vokser, og får brug for mere plads og mere privatliv, så er det om at tænke kreativt for at indfri behovene. Mange familier starter op med et par små børneværelser, som passer fint når barnet eller børnene er små, men i takt med at de vokser, så bliver man nødt til at omorganisere sig i huset, eller sågar købe nyt hus. hvis man ikke har råd til det, eller hvis værelserne i huset ikke er sådan lige til at flytte rundt på, så er det en rigtig god idé at få en træhytte i haven. Denne kan fungere som en ekstern lejlighed til det ældste barn. Læs nærmere her.

Træhytten som ungdomslejlighed

Mange kender til træhytter, men er ikke klar over at de faktisk kan benyttes hele året rundt. Det betyder at man kan indrette en træhytte i haven som en ungdomslejlighed til et af sine børn. På den måde kan barnet få det privatliv, som er så vigtigt i teenage-årene. Privatliv til at spille højt musik, tænke højt og have den første kæreste på besøg. At blive ung er også at blive selvstændig, men det er en udvikling der ofte er ledsaget af usikkerhed og skam. Det er vigtigt at have sine forældre nær, men så absolut ikke alt for nær. Derfor er en lejlighed i haven, indrettet i en træhytte, den perfekte løsning. Her kan der eksperimenteres, drømmes højt og åndes frit.

Rent praktisk

Det er ganske ligetil, og ikke særlig dyrt, at indrette en træhytte i haven. I skal først og fremmest købe træhytten og få den installeret. Det er en færdig løsning, der går hurtigt, og materialerne er i top. Den skønne duft af træ vil brede sig fra første dag og så er det ellers bare at komme i gang med den hyggelige indretning. Først skal den nye lejlighed indrettes med det basale: En seng, et bord og et par stole, og naturligvis dit barns ting. Dette skift fra børneværelset til en ungdomslejlighed i haven er den oplagte anledning for dit barn til at opdatere sine ting så de passer til teenage-stilen. Alle overgange i livet er sunde og lærerige men også store omvæltninger. At få lov til at gøre dette skift mens man stadig er meget tæt på sine forældre er en gave, og vil gøre det at flytte hjemmefra nogle år senere til en nem affære.

Og hvad så bagefter?

Hvis I har flere børn, så kan nummer to i rækken naturligvis overtage træhytten, når den ældste flytter rigtigt hjemmefra. Og hvis I kun har 1 barn, så kan i eventuelt indrette træhytten til udlejning via AirBnB når barnet er flyttet hjemmefra. På denne måde vil træhytten i haven være en fornuftig og langtidsholdbar løsning og investering, uanset hvordan I vælger at gøre det. En træhytte i haven er en meget alsidig udvidelse af jeres ejendom, og er altså ikke bare en måde at løse pladsbehov for det ældste barn. Kun fantasien sætter grænser!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *