Gå fremtiden i møde med friske farver

Står du ved en milepæl?

Her i livet kommer man til store milepæle, der er dem man planlægger, såsom når man starter et studie og afslutter det flere år senere, og så er der dem der kommer mere uventet. Vores liv inddeles i milepælene, når vi ser tilbage. Hverdagens småting fortoner sig, og tilbage står især de skelsættende skift, både hvad angår vores bolig, arbejde, studie, kærlighedsliv med mere. Den første kæreste står tydeligt i de fleste menneskers hukommelse, på samme måde som den første lejlighed også gør det. Det at flytte hjemmefra er starten på voksenlivet, man er nu ansvarlig og skal stå for det hele lige fra madlavning til tøjvask. Både skræmmende og fantastisk frigørende.

Senere i livet

Når man bliver lidt ældre, og har flyttet indtil flere gange, som de fleste gør det i deres 20ere, så bliver det at flytte mindre en milepæl end den første gang. Men der er stadig nogle flytninger der betyder noget særligt, såsom når man flytter sammen med en partner for første gang, eller når man flytter væk fra en partner, på grund af en skilsmisse eksempelvis. I en sådan situation, hvor skiftet er præget af negative følelser, så er det en god idé at prøve at markere skiftet på en positiv måde også. se det som en frisk start som man tager ansvar for og kontrol over. En måde at gøre dette på, er ved at få malet væggene i sit nye hjem, eller det hjem som ens partner forlader.

Ny maling ny start

At få malet væggene frisker et hjem op som intet andet. Det er som en forårsrengøring men bedre, fordi man får flyttet alle møblerne, og det er dermed også en nem mulighed for at rydde ud i ting man ikke har lyst til eller brug for skal stå fremme. At male er at lægge et lag over fortiden, i bogstavelig men også overført betydning. Når vi maler et lag over væggene, så udøver vi en handling, der kan være nærmest terapeutisk. Fortidens snavs og skygger fortoner sig som den nye hvide maling lægges på og bliver den nye virkelighed. Dette er bogstaveligt forfriskende, da det giver en smuk hvid baggrund til dit indbo, og det er i overført betydning godt for sjælen, da handlingen inspirerer til også mentalt at lægge fortiden bag sig. 

Nemt at få gjort

Det er ganske nemt at få bestilt en professionel maler, og det er en god idé at gøre netop dette, da det ikke er den bedste terapi, at lave en middelmådig omgang maling selv, en proces der tager tid og for det meste fører til at man går sur i det. Find en hellere en fagmand, der kan sende dig godt ind i den nye tid. Prisen er ikke overvældende, og du kan på internettet hurtigt finde en side, der gratis hjælper dig med at indhente tilbud. Så kan du hurtigt komme videre og se frem til en tavle der er visket ren, så ren som de hvide vægge, og som din indstilling, der er klar til at starte forfra.

Skriv et svar