Derfor er det vigtigt at bruge kondom

Er du en af mange andre som tvivler på vigtigheden af brug af kondom under samleje? Hvis du er bare det mindste i tvivl, så kast et blik herunder, og find ud af hvorfor du burde ændre din holdning om kondomer.

 

Du undgår uønsket graviditet

Et af de vigtigste ting i forbindelse med sex er at bruge kondom såfremt at man ikke ønsker graviditet. Utallige mennesker har prøvet at være i den trælse situation hvor man lærer konsekvensen af manglende kondom under samleje. De færreste mennesker nyder en sådan situation, men denne kan man undgå ved at huske kondomet. Kondomer er 97 % sikre og p-piller også effektive, men hverken kondomer eller p-piller kan være 100 % sikre. Derfor kan vi altid anbefale at være ekstra godt beskyttet i situationen, med et kondom.

 

Du undgår kønssygdomme

Du har højst sandsynligt hørt om eller prøvet at blive smittet med herpes, svamp, kønsvorter, klamydia og mange andre. Klamydia og herpes er virusser som forbliver i kroppen, så snart de aktiveres for første gang ved smitte. Dermed ”slipper kroppen aldrig for dem”, da de bliver i kroppen, men ”deaktiverede”. Det betyder så, at man fremover vil være mere tilbøjelig til at aktivere virusserne i modsætning til førhen. Disse faktorer er nogle meget gode grunde til at bruge kondom under samleje. Ikke nok med at du undgår at få kønssygdomme, men din partner undgår det også, og så snart du husker kondomet, viser du også et stort ansvar overfor din partner.

 

Kondomer er billige og nemme at finde

I dag er det meget nemt at købe kondomer. De seneste 10 år har der været vækst indenfor markedet for kondomer når det kommer til online forhandlere. Dermed slipper man for den ”pinlige” situation ved kassen foran en ven i en butik, og samtidig er det også væsentligt billigere at købe kondomer på internetsider i dag. De forskellige online forhandlere har en stor passion for at hjælpe andre mennesker med beskyttelse, og derfor udvikler man hele tiden noget nyt og revolutionerende, både hvad angår udseende på kondomer men også når det kommer til selve brugen af dem. Du kan finde et helt hav af forskellige kondomer i dag, med mange forskellige størrelser, dufte og funktioner.

 

Tag ansvar

Din partner vil altid sætte pris på at du viser et stort ansvar og viser, at du er en del af det. Kondomer vil altid være vigtige – køb dem her.

I realiteten er det heller ikke fair, at kun den ene part skal sørge for beskyttelse og den anden slipper for det, fordi det er ”for bøvlet” for mange. Men man kan spørge sig selv, om det i sidste ende er det værd, når man står og kigger på en graviditetstest som er positivt eller er blevet testet positiv for en kønssygdom.

 

Skriv et svar