Gør haven god for begge parter

At bo sammen kan være svært. Man har fælles interesser, men man har også sine forskelligheder. Hjemmet skal gerne rumme begge parter og det kan være svært hvis man er for forskellig da det også har en påvirkning på prioriteter og smag. Men hjemmet er overraskende nok ikke engang den sværeste; det er haven derimod.

Spørgsmålet er så hvad man kan gøre for at få en have der fungerer for begge parter. Skal den være smuk eller skal den være sjov, eller kan man forene de to muligheder og skabe en have der kan gavne begge?

Smuk og sjov på samme tid

Det gode ved at fokusere på at have en sjov have, er at det har en meget åben betydning. Du kan danne nogle løbebaner der automatisk markerer felter for blomsterbede, buske og træer. Disse baner vil være sjove i tilfælde af vandkampe, gemmelege og fangelege, og praktiske fordi du blot skal udfylde de markerede steder.

Indretningen derefter er op til dig, men tænk i farver. Køb kirsebær træ, så du kan tænke på de mange fordele ved at have det. Kirsebærtræer er store og har en dominerende, flot farve der sætter sit præg på haven. Det smarte er så, at selv hvis du vælger at du kun vil have en smuk have, så kan flere kirsebærtræer stadig være dit svar.

Dette skyldes at er der en interesse i boldspil og aktiviteter, som kræver mere plads, ja så kan sådanne træer eller store buske bruges til at afskærme området. Der vil stadig være plads til at man kan spille fodbold med vennerne, men nu kan man stadig sidde på terrassen under solen og nyde de naturlige omgivelser.

Ved at afskærme på den måde, så bliver der også mere plads til fri leg bagved. Man vil kunne stå en aften med et gamo luftgevær og skyde dåser ned fra et stakit. Det efterlader måske lidt rod, og det vil også kræve et godt spot hvor man ved at folk ikke blot kommer uventet forbi. Opdelingen giver også mulighed for den mere drengerøvede type at både få sine drengedrømme opfyldt omme bagved, uden at skulle fravælge den hyggelige have foran.

Haven bliver altså både smuk og sjov, men bliver også spændende og hyggelig. Den forener ting der ikke har meget med hinanden at gøre, men som tilfredsstiller flere forskellige behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *