Stop med at negligere din have

Sommeren er på vej. Tiden er atter kommet til at spekulere over hvilke planter vi ønsker i vores haver og spørgsmål om farve, størrelse og interesse for de forskellige plantearter opstår i denne tid. Du har måske endda gået med drømme at give din have et komplet nyt look med ny plæne, fliser og sådan; om ikke andet så står du i en situation hvor du atter skal beslutte hvilket planteliv der skal trives i din have.

Friske farver til gode priser

Det kan godt gå hen og virke dyrt når du sådan skal til at købe ind til din 2021-have, men det gode er at du ikke behøver at gå fallit for at få friske farver på plænen. Tag for eksempel en storkenæb rozanne pris. Storkenæb rozanne er alene en flot blomst, men prisen er ligeledes overkommelig, så man fristes til at have flere små områder i haven med denne plante.

Men hvor man planter småt, så skal der også være noget stort som det kan arbejde sammen med. Her er frugttræer fantastiske. Æbletræ plantning er ganske lige til og resultatet i en have er vidunderligt. Man kan sidde der i sin have omringet af roser, storkenæb og tulipaner og skue op på det store træ med sine blomster. Senere på året kommer investeringen, hvor du slipper for at forlade grunden for at købe frugt.

Frugttræer har den ekstra effekt at det lægger op til kreativitet og hygge. Med æbler kan man både bage kager og tærter, men man kan også lave æblemost og dele rundt af sine lækre æbler med venner og familie. Træet er en fryd for øjet sammen med blomsterne og buskene, mens frugterne går hen og bliver et hyggeligt samlingspunkt for dig og din omgangskreds.

Skriv et svar