Hvad er en god a-kasse pris?

Hvad er en god a-kasse pris?

Det er meget svært at konkludere 100% hvad der er en god a-kasse pris, da det afhænger af hvad det er man søger i en a-kasse. Nogen ønsker blot at være medlem i en a-kasse for at kunne være sikret dagpenge, hvis det uheldige skulle ske og man er foruden job i en periode. Hvor andre benytter dem i forbindelse med man er arbejdsløs til at efteruddanne sig selv. Og det er med at gøre op med sig selv, hvad det er man ønsker ud af sin a-kasse. A-kasser giver alle adgang til dagpenge, som er den primære funktion som a-kasser varetager. Det eneste man skal for at have ret til dagpenge er at man har været medlem ved en given a-kasse i 12 måneder. Det vil altså sige, at man ikke bare kan melde sig ind i en a-kasse, når du har brug for udbetaling af dagpenge, for så er det for sent. Derfor er det en fremtidsinvestering. Dog er der ikke nogen udmeldingsgebyr og ingen bindingsperiode, så du kan potentielt skifte i forbindelse med at du bliver arbejdsløs, så frem det er noget den a-kasse du vil skifte til ønsker. Du skal ikke bekymre dig om din optjente anciennitet, som du har opbygget i din tidligere a-kasse, da den følger med. Dog anbefales det kraftigt, at man bibeholder den a-kasse man er i, når det er man går ledig. Da de derved har de juridiske dokumenter, som er nødvendige i forhold til at udbetale dagpenge og det kan blive en lang og sej proces at skifte, mens man samtidig går ledig. Gennemsnitsprisen for en a-kasse ligger på omkring de 400 kroner på månedligbasis, selv om det ikke lyder af meget er det dog en gennemsnitspris og sammenligner man med nogle af de lidt dyre a-kasser. Vil man opleve at en a-kasse pris på 400 DKK er ganske billigt. Det er dog vigtigt at gøre op med sig selv, hvad det er man ønsker i sin a-kasse, for hvad der kan lyde som en god besparelse, kan komme til at koste dig i den anden ende, hvis du ikke får den fornødne rådgivning og derved går glip af nogle gode jobtilbud. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *