3 kæmpe fordele ved at købe et brugt luksusur

Overvejer du at købe et luksusur? Der er generelt mange fordele ved at kigge på brugtmarkedet frem for at købe nyt. Vi kommer her med 3 af de helt store fordele ved brugte luksusure.

Du undgår værdiforringelsen

Når man køber et nyt ur, sker der en indledende værdiforringelse. Du vil derfor ikke kunne sælge uret til samme pris, som du har købt det for. Det samme er dog ikke tilfældet, hvis du i stedet for købet er brugt luksusur. Her betaler du prisen efter værdiforringelsen og i mange tilfælde vil du kunne sælge uret til samme pris igen. Du oplever altså ikke en værdiforringelse på samme måde, når du køber brugt frem for nyt.

Du kan få mere for mindre

Når du køber en brugt bil, har du ofte råd til en større og ”dyrere” bil end hvis du køber en ny bil. Det er naturligvis på grund af værdiforringelsen. Det samme er gældende for ure. Brugte ure er nemlig betydeligt billigere end nye ure, så du kan få råd til at bedre og ”dyrere” ur, når du køber brugt. Du vil derfor have råd til et kvalitetsur af ældre dato, hvis blot du handler på brugtmarkedet.

Du får et større udvalg

Når du køber et nyt ur, er du begrænset til den aktuelle kollektion og de aktuelle brands. Det er du dog ikke, hvis du i stedet for taget er kig på brugtmarkedet. Her er du ikke begrænset af den nyeste kollektion og brands. Du får et meget større udvalg – og ofte er der tale om mange, fine kvalitetsure. Det giver dig især et større udvalg i forhold til funktionalitet og stil – og det bliver nemmere for dig at finde et ur, der rent faktisk passer til dig og dine behov.

Er du blevet overbevist om, at det er brugtmarkedet, der er vejen frem? Det er en kæmpe fordel at kigge efter brugte ure, men det skal også lige nævnes, at du skal passe godt på. Der er nemlig mange, der vil prøve at snyde dig. Vi anbefaler derfor, at du udelukkende kigger hos renommerede forhandlere – uanset om du er på udkig efter et brugt Rolex eller et brugt Omega ur. Så er du sikker på, at du får et ægte ur til en god pris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *