Parringe eller halskæder

Ring eller halskæde – hvad viser kærligheden bedst?

Halskæder og ringe er begge fine smykker, der kan vise kærligheden mellem to mennesker. Men hvilket af disse er egentlig bedst til at vise kærligheden?

Ringen

Forlovelsesinge eller vielsesringe er det klassiske smykke, når det kommer til at vise kærligheden. En ring er nem at have på, den er nem at tage af og på, og den er let at bruge til at vise kærligheden. Derudover er ringen også et tegn på troskab og ægteskab.

Halskæden

Halskæden er også et fint smykke til at vise kærligheden. Par halskæder er dog ikke lige så nem at have på og tage af og på, som en ring er. Halskæden er også ofte et mere personligt smykke, da den ligger tættere på hjertet.

Hvad skal du vælge til din elskede?

Det er helt afhængig af din smag og personlighed, hvilket smykke du skal vælge. Begge smykker viser kærligheden, og begge er fine smykker. Det er nemlig ikke det smykke, der viser kærligheden, men det er den kærlighed, der gemmer sig bag smykket. Dog vil vi sige, at hvis man vælger at give en ring, så skal man altså være opmærksom på, hvilken slags ring man giver, da en ring for nogle godt kan tolkes, som at man vil fri til personen, hvilket ikke altid er godt, hvis det ikke er sådan, det er. Derfor skal du med en ring nok ikke give en, der kan fortolkes som at være en vielsesring.

Hvad er historien bag at vi giver smykker til dem vi elsker som symbol på kærlighed?

Vi er mange der automatisk tænker på et smykke, når det kommer til at skulle symbolisere vores kærlighed til vores elskede, men hvorfor er det egentligt sådan? Hvor stammer det fra, at vi giver smykker til dem vi elsker? Det er faktisk helt tilbage fra Romerriget, at vi har set, at folk har givet smykker til dem de elsker som symbol på kærlighed. Dog er det ikke kun dem der har været i kærlighed, man har givet smykker til. Den gang var der nemlig heller ikke forklaringen på, at man gav smykker til dem, man elskede. Folk var nemlig også i den tro, at hvis man gav et gammelt smykke til nogen, så kunne man nemlig også overføre noget af det held, man selv havde, til vedkommende, man gav smykket til. Dette var især populært, hvis det var et barn, der fik et smykke. Ligeledes har dette igennem de seneste århundreder været en del af traditionen, at man giver smykker til de mennesker, man elsker. Dette gælder dog stadig ved, at hvis det er et barn, der får et smykke, så vil det ofte stadig være noget der er en del af det held, man vil overføre til barnet.

Smykker til nære venner

Der er mange der finder det helt naturligt, at man giver sine nære venner smykker, de kan have på. Dette er dog ikke noget, som er nyt for nutidens børn. Dette har nemlig igennem alle tider været noget man gjorde, hvis man var nære venner med nogen. Dette gælder dog ikke kun, at man giver smykker til hinanden, men der har også altid været venskabskæder og armringe, som er smykker, der viser, at man er tætte venner.

Konklusion

Der er ikke nogen tvivl om, at vi som folk altid har haft en tendens til at give smykker til dem vi elsker. Dette vil der altid være en tendens til, da vi alle sammen gerne vil ære vores kære med et smykke. Vi vil stadig give smykker til dem vi elsker, men vi vil også stadig give smykker til vores nære venner. Dette er noget, der vil være en del af vores kultur i lang tid endnu.

Skriv et svar