Hypnose Fredericia

Historien om hypnoseterapi

 

Mennesker har været i trance i tusinder af år. I mange kulturer og religioner betragtes det som en form for meditation. Vores tidligste registrering af en beskrivelse af hypnose findes i skrifterne af Avicenna, en persisk læge, der skrev om “hypnose” i 1027. Men moderne hypnose begyndte i slutningen af ​​det 18. århundrede og blev populært af Franz Mesmer, en tysk læge. der er kendt som faderen til “moderne hypnose”. Faktisk var hypnose engang kendt som “Fortryllende”, fordi den blev opkaldt efter Mesmer. 

 

Mesmer var af den opfattelse, at hypnose var en form for mystisk magt, der blev overført fra hypnotisøren til den hypnotiserede, men hans teori er blevet forkastet af kritikere, der hævder, at der ikke er noget element af magisk teknik i hypnose. 

 

Hvordan bliver hypnosen anvendt?

 

Fader Faria, en luso-goansk katolsk munk, var en af ​​pionererne inden for det videnskabelige studie af hypnose, efter Franz Mesmers arbejde. I modsætning til Mesmer, der foreslog, at hypnose var medieret af “dyremagnetisme”, forstod Faria, at det kun virkede gennem suggestion. 

 

Det varede ikke længe, ​​før hypnose begyndte at trænge ind i den moderne medicins verden. Brugen af ​​hypnose på det medicinske område er blevet populært af kirurger og læger som Elliotson og James Esdaile og forskere som James Braid, som har hjulpet med at afsløre teorien om biologiske og fysiske fordele ved hypnose. skrifter begyndte Braid at høre rapporter om forskellige østlige meditationspraksis kort efter udgivelsen af ​​hans første publikation om hypnose, Neurypnology. Han diskuterer først nogle af disse østlige praksisser i en række artikler med titlen Magic, Enchantism, Hypnoticism, etc., Historically and Physiologically Considered. Han trak analogier mellem sin egen praksis med hypnose og forskellige former for hinduistisk yogameditation og andre gamle spirituelle praksisser, især dem, der involverede frivillig begravelse og tilsyneladende menneskelig dvale. Braids interesse for disse praksisser stammer fra hans studier af Dabistān-i Mazāhib, “Religionsskolen”, en gammel persisk tekst, der beskriver en bred vifte af orientalske religiøse ritualer, overbevisninger og praksisser. 

 

Hypnoseterapi Fredericia:

 

Herhjemme er hypnose ikke en anerkendt behandlingsform, men i mange andre lande, herunder USA, bliver hypnose bl.a brugt til smertedækning og andre former for hypnosebehandlinger. Hypnose Fredericia ved J-hypnose, bruger mange af de beskrevende metoder i sin behandling. Hypnoseterapi er særdeles effektiv i forskellige behandlinger. Hypnose Fredericia åbner en klinik i byen, i løbet af efteråret/vinter 2022 og indtil de rette lokaler og personaler er fundet, tages der på hjemmebesøg i Fredericia. Skulle du have spørgsmål til hypnoseterapi, kan J-HYPNOSE kontaktes på 30502503.

Skriv et svar