INFRARØDT TÆPPE TIL SMERTE – VIRKER DET VIRKELIG?

Dette kan være tilfældet for dem, der beskæftiger sig med alt fra mildt ubehag til kroniske smerter.

 

Men med så mange forskellige muligheder på markedet, kan det være en stor gåde at vide, hvilken man skal vælge.

 

Mens mange muligheder kun vil hjælpe med en specifik type smerte, vil andre slet ikke gøre noget, og forgribe sig på folk, der lider, for at snyde dem ud af deres hårdt tjente penge.

 

Det er derfor vigtigt at vide præcis, hvad du køber, hvad det gør, og om det rent faktisk vil virke.

 

En mulighed, der har vist sig at give en række fordele, er et infrarødt tæppe. Spørgsmålet er, når man bruger et infrarødt tæppe mod smerter – virker det virkelig?

 

Nå, det er præcis det, vi skal se på i dag.

 

Så hvis du overvejer at købe et infrarødt tæppe for at gøre dit liv lidt mere behageligt, men ikke er helt sikker nok til at tage springet endnu, er dette artiklen for dig.

 

Hvordan virker infrarøde tæpper mod smerter?

Infrarøde tæpper fungerer ved at bruge et internt elektrisk varmesystem, drevet af enten batterier eller tilsluttet direkte til lysnettet.

 

Dette giver dig mulighed for at vælge mellem at dække dig selv til helkropsvarmeterapi eller opvarme individuelle dele af din krop for at hjælpe med at behandle specifikke lidelser.

 

Varmeterapi er velkendt for at være en effektiv metode til at reducere niveauer af smerte i den menneskelige krop. Det er dog vigtigt at forstå, hvordan varmeterapi virker, og hvilken slags smerte den kan bruges til at behandle.

 

Når kroppens temperatur stiger, mens du bruger tæppet, vil dine blodkar begynde at udvide sig mere effektivt. Dette omfatter blodkar i musklernes væv, samt alle områder, hvor brugeren oplever smerte.

 

Denne udvidelse er med til at øge mængden af ​​ilt og næringsstoffer, der er i stand til at nå muskelvævet.

 

Som følge heraf øges den hastighed, hvormed kroppen kan reparere skadet og beskadiget væv. Det kan også være med til at reducere stivhed i de berørte områder, hvilket yderligere bidrager til de smertereducerende effekter.

 

De sensoriske receptorer, der findes på huden, stimuleres også under udsættelse for en varmekilde.

 

Dette kan hjælpe med at reducere signaleringen af ​​nerver, reducere opfattelsen af ​​smerte og give dig mulighed for at forblive mere komfortabel, mens din krop heler skaden.

Skriv et svar