5 grunde til at prøve et escape room

5 gode grunde til at give sig i kast med et escaperoom

Er du bange for at booke et escaperoom fordi du frygter at du ikke er istand til at løse gåderne? eller afholder tanken om at blive lukket inde i et rum dig fra den oplevelse?

Der er absolut ingen grund til at bekymre sig. Selv hvis du ikke er i stand til at løse alle gåder, så vil du finde det interessant og blive hooked.

Så tag familie eller kollegaer med. Vi giver dig her 5 grunde til at booke dit første escape room

1. Det ukendte

Ethvert escaperoom er en unik oplevelse. Der vil muligvis være puslespil eller gåder du genkender, men rummet som helhed vil altid være nyt og dermed spændende.

2. Det fremmer kreativiteten og styrker hjernen

Det lærer dig at tænke på en ny og langt mere kreativ måde. Desto flere escape rooms du prøver, desto mere vil du træne din hjerne til at tænke i gåder og puslespil. Dette holder også din hjerne ung og skarp i andre situationer.

3. Samarbejde og teamwork

Ingen kan klare et escaperoom alene. Om du er der sammen med dine venner, din familie eller endda helt fremmede, så vil I få en fællesskabsfølelse fordi I sammen løser opgaverne. 

4. Aha! øjeblikket

Det der øjeblik hvor en opgave du har set på over længere tid og som virkelig har drillet dig, bare giver mening. Hvor det hele går op i en højere enhed og alle de løse ender forbindes. Når alt det der virkede meningsløst ikke længere er det. Det er den følelse man bliver afhængig af og som giver behov for at prøve flere rum.

5. Den samlede oplevelse.

Helt fra introduktionen til rummet og spillet, de første forvirrende og kaotiske minutter i rummet og indtil det øjeblik hvor alle trådende forbindes

Har du endnu din første oplevelse til gode? så book i dag og find glæden ved denne form for underholdning, og hiv dine venner, familie eller kollegaer med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *